banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

AKP'li İsmail AYAZ Gazeteci Adnan EREN'e Saldırdı

Ak Parti Beylikdüzü İlçe Yönetim Kurulu Üyesi AKP'li İsmail AYAZ Gazeteci Adnan EREN'e beylikdüzü'nde saldırdı Fetöcülere laf söyletmedi!

29 Eylül 2017 Cuma 00:57
AKP'li İsmail AYAZ Gazeteci Adnan EREN'e Saldırdı
banner312
AKP'li İsmail AYAZ Gazeteci Adnan EREN'e Saldırdı

Ak Parti Beylikdüzü İlçe Yönetim Kurulu Üyesi AKP'li İsmail AYAZ Gazeteci Adnan EREN'e Beylikdüzü'nde saldırdı Fetöcülere laf söyletmedi!

Beylikdüzü Tabela

Büyük Haber Gazetesi sahibi Adnan EREN Gül İnşaat sahibi Metin Gül ve adamları tarafından darp edilen AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Oğuzhan Karahan'a geçmiş olsun demek için gittiği mekanda AKP'li İsmail AYAZ'ın saldırısına uğradı!

Olayla ilgili Gazeteci Adnan EREN şunları söyledi. Aylar önce Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatı ile adamları meslektaşım Adnan Sular ve tarafıma bir saldırı gerçekleştirdiler o gün karakola gelerek bize geçmiş olsun diyen Oğuzhan Karahan kardeşimize saldırı olayını duyar duymaz aynı duyguyla bende geçmiş olsun diyerek destek amaçlı Beylikdüzü karakoluna gittim. Karakolda olmadıklarını bir mekanda (kafede) olduklarını öğrendim bende yanlarına gidip geçmiş olsun dileklerimi ilettim.

Sohbet sırasında saldırı ile ilgili olarak umarım birşeyler olur biliyorsun bizde çok davalarla uğraşıyoruz fetö yapılanması bitmedi gitti dedim. Kendi davalarımı kast ederek fetöcüler bir tükenmedi gitti.Herşeyi önlemeye devlet içinde devam ediyorlar dedim. Konuşma sırasında lafa girip yüksek bir sesle konuşmayı kesmeye çalışan AKP'li İsmail AYAZ herkese fetöcü diyemezsin kendini ne sanıyorsun dedi.Bende sen beni tanıyormusun ben kendi davalarım ile ilgili konuşuyorum dedim.Bunun üzerine İsmail AYAZ bana masadan kalk diye tehditkar bir şekilde söz söyledi bende buraya geçmiş olsun demek için arkadaşımız Oğuzhan Karahan'ın yanına geldiğimi söyledim.Şahıs bu masa benim onlarda yanımda misafir dedi bu sözler üzerine tamam kalkarım sıkıntı yok o zaman diyerek yan masaya geçtim. İsmail AYAZ bak hayla burda diyerek tehditkar tavırlarına devam edince bende abicim senin ne sıkıntın var ben fetöcülere diyorum sen neden üstüne alınıyorsun yarası olan gocunur dedim.

Belirli bir sessizlikten sonra İsmail AYAZ içtiği nargile sopasını yüzüme doğru savurdu bende yüzüme vurmaması için eğildim o esnada üzerime çullandı dudağıma gelecek şekilde yumruk attı ve boğazımı sıkarak beni ölümle tehdit etti ve küfürler yağdırdı! Oğuzhan Karahan ve diğer kişiler bizi ayırdı ve barıştırmak istediler bende efendiliğimi koruyarak biz kalemle savaşan insanlarız kaba kuvvetin hesabını yargıda verir gidip şikayetçi olacağım dedim ve darp raporu alarak İsmail AYAZ hakkında şikayetçi oldum.

Fetöcülerle ve diğer terör örgütleri ile ilgili haberlerimiz bazılarının canını sıkabilir biz mücadelemize devam edeceğiz. İsmail AYAZ tarafıma belki husumet besleme nedeni Eski HDP'li Yeni AKP'li Mehmet Metiner'in eski danışmanı olduğu için Mehmet Metiner ile ilgili yaptığımız haberlerden dolayı kin nefret besliyor olabilir.
Belki de Beylikdüzü ile ilgili haberlerimizde canını sıkmış olabilir dedi.

Kasten Yaralama - Tehdit- Hakaret suçlaması ile İsmail AYAZ hakkında şikayetçi olduk Yüce Türk Adaleti gerekeni yapacaktır...



GÜL İNŞAAT’IN SAHİBİ METİN GÜL AK PARTİLİ YÖNETİCİLERİ DARP ETTİ

Karakol Basan CHP'li Ekrem İmamoğlu Kaybetti!


Ekrem İmamoğlu'nun Makarios Heykeline Soruşturma İzni Verildi!

Ekrem İmamoğlu Talimat Verdi Koruma Ordusu Gazetecilere Saldırdı!



Beylikdüzü Belediyesi FETÖ'cü Danışmanına Şok!


Ödüllü Ekrem İmamoğlu'nun Titanik Maceraları!


Beylikdüzü Rant Oyununu Vatandaşlar Bozdu!

 

Koruluk Ağaçları kesilerek arazi peşkeş çekilecekti!


Beylikdüzü Korulukları Peşkeş Çekiliyor!

 

Beylikdüzü'nde Tabut Evler!



Vira İstanbul Yıkılıyor mu !

Beylikdüzü’nde Bankamatik Memur Skandalı!

Beylikdüzü Belediyesi'nde Yolsuzluk!









Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV