banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

BU GÜN HERKES ÖZGECAN

17 Şubat 2015, 18:58

BU GÜN HERKES ÖZGECAN

Dünyanın en kutsal varlığı kadın değil midir?Hangi acımasız ruh haliyle öldürmeyi kendine bir hak görebilir bir insan.Dışarda güven içinde yürüyemediğimiz bir dünyada çocuklarımıza ‘güvenmeyi’nasıl öğretebiliriz? insan inanmadığı bir kavramı nasıl öğretebilir? Özgüven duygusunu nasıl verebiliriz ki?  Dakika başı çocuklarımızı arama gereği duyuyor hatta mümkün olsa yakamızdan bacağımızdan ayırmak bile istemiyoruz .Kadın okumalı kadın çalışmalı kadın doğurmalı kadınüretebilmeli ama kadın dışarı çıkmamalı ve kadın dizini kırıp hiçbir şeye karışmamalı diyen bir toplumda yaşıyoruz nasıl bir çelişki içindeyiz.. ?



Özgecan sadece kadınlarımızdan biri…bu vahşetin gözü dönmüşlüğün sadece bir tanesi ya diğer kadınlarımız kızlarımız.. ? Günlerdir gözüne uyku girmeyenlerden sadece biriyim.Bir kadınım,,öğretmenim,eşim,Kaygım çok büyük,1_Dünyaya getireceğim evladımı nasıl bir toplumda yetiştireceğimden2_Nasıl bir ruh halinde ve nefse sahip bir babaya çocuk dünyaya getirip onunla birlikte nasıl bir pskolojide büyüteceğimden 3 Yetiştirdiğim öğrencilerime hangi değerleri katabildiğimden ve kalıtımdan getirdiklerini nasıl törpüleyeceğimden4_Bulunduğum çevreye güvenmiyor ve inanmıyorken nasıl nefes alabileceğimden kaygılıyım? ve aynı kaygıları benimle birlikte taşımayan insanları gördükçe bu rahatlığın pişkinliğinde verdikleri korkunç cevaplardan kaygılıyım? Sen rahat uyu özgecan umarım yattığın yer cennet olur…Katillerin mahkemenin adaletinden kurtulsalar bile bir gün her gün sana verdikleri acı bedelince vicdan mahkemelerinin yargılamasından ter döke döke can vereceklerdir…Rabbim tüm insanlığı merhametsizlikten korusun.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV