banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Hayvanseverler Susturuldu mu!

Sosyal medya ve kamuoyunda hayvanseverler köpek ve kedilerin sokaklardan yok edildiğini kayıp hayvan vakalarının ve zehirlenmelerin hergün artması endişeleri gün yüzüne çıkarttı.

04 Kasım 2019 Pazartesi 17:29
Hayvanseverler Susturuldu mu!
banner265
Hayvanseverler Susturuldu mu!

Sosyal medya ve kamuoyunda hayvanseverler köpek ve kedilerin sokaklardan yok edildiğini kayıp hayvan vakalarının ve zehirlenmelerin hergün artması endişeleri gün yüzüne çıkarttı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile alakalı olarak birçok ilçede Hayvan Hakları Mevzuatına uygun olmadan Kedi, Köpek vb. canlıların toparlandığı tüfeklerle vurulmak koşulu ile toplanan bu hayvanların nereye götürüldüğü, ne yapıldığı, zehirlenmelerin çok olduğu soru işaretlerine neden oldu.

Sokak hayvanlarına destek veren bir çok dernek, kurum, kuruluş, tepki göstermeyince Sosyal medya da zayıf kalan bir sessizlik oldu Hayvan severleri "Herşey güzel olacak" Başkanların haberi yok, sakın yapma, üstü kapalı  tehditkar yorumlar ile bir çok insana derneklere baskı yapıldığı sosyal medya ortamında ısrarla paylaşım yapanların da yakın çevresine baskı yapılarak paylaşımların beğenilmemesi, paylaşılmaması gibi algı operasyonlarına devam edildiği gözlendi.

Sosyal medya ortamında en ilginç ayrıntı ise İstanbul Barosu hayvan hakları merkezi'nin bu konularla alakalı olarak tamamı ile sessizliğe bürünmesi ise tepkilere neden oluyor.

Başka şehirlerde görev yapan Avukatlar meslektaşlarının bu sessizliklerine anlam veremediklerini söylüyorlar.

Büyükşehir Belediye Başkanları Sessiz!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bu sorunla alakalı olarak bir açıklama yapmıyorlar.

Peki Başkanların haberi yoksa bu Belediyeleri kim yönetiyor sorusu akıllara geliyor!

Hayvanseverleri susturan güç odakları kimler!

Bu kadar dernek, kurum, kuruluş sus pus hayvanların dili olmamasından rant mı sağlıyor sorularını akıllara getiriyor.

Tepki gösteren derneklere ve hayvanseverlere ise Tecrit uygulanarak bazı yaptırımlar getiriliyor!

Hayvan severler suspus sessizlik içinde sadece izliyorlar...







Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV