banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bülent Ersoy Seyhan Erdağ'ı suçladı: Ellerimi o morarttı

Ellerindeki morlukla günlerdir magazin sayfalarına damga vuran Bülent Ersoy, bugün '2. Sayfa' programının canlı yayınına telefonla bağlandı.

12 Kasım 2019 Salı 02:25
Bülent Ersoy Seyhan Erdağ'ı suçladı: Ellerimi o morarttı
banner229
Bülent Ersoy Seyhan Erdağ'ı suçladı: Ellerimi o morarttı

Ellerindeki morlukla günlerdir magazin sayfalarına damga vuran Bülent Ersoy, bugün '2. Sayfa' programının canlı yayınına telefonla bağlandı. Ersoy, elinde morluk olmadığını ve bunu Seyhan Erdağ'ın photoshopla yaptığını öne sürdü.

Sahne aldığı mekanda ellerindeki morlukla dikkatleri üzerine çeken Bülent Ersoy, günler sonra konuştu. Ersoy, yaptığı açıklamada Seyhan Erdağ’ı suçladı ve ellerini fotoshopla morartarak hastalığı varmış gibi gösterdiğini ifade etti.





'NE KADAR UZADI'

Ayrıca Diva, gazeteci Erdağ'ın kasıtlı olarak bu fotoğrafları hazırlayıp, basına servis ettiğini de sözlerine ekledi. Erdağ ise bu sözleri net bir dille şöyle yalanladı: "Bülent Hanım'ın ellerinde morluk var. Benim algılayamadığım şu nasıl bunu Seyhan yaptı der. Neden Bülent Hanım'a böyle bir şey yapayım fotoğrafı çeken belli. Bülent Ersoy'a kötülük yapmak istesem kitap yazar bildiklerimi anlatırım."




web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV