banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

Hande Yener sahnede baygınlık geçirdi

Ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki akşam Ataşehir'deki bir mekanda hayranları ile bir araya geldi. Sevilen şarkılarını seslendiren Hande Yener, sahnede fenalık geçirdi.

23 Ekim 2022 Pazar 17:57
Hande Yener sahnede baygınlık geçirdi
banner322
Hande Yener sahnede baygınlık geçirdi

Ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki akşam Ataşehir'deki bir mekanda hayranları ile bir araya geldi. Sevilen şarkılarını seslendiren Hande Yener, sahnede fenalık geçirdi. Apar topar konseri yarıda kesen ünlü şarkıcının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yener'i o halde gören sevenlerinin yüreği ağzına geldi. Ünlü şarkıcının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Tabela

Son dönemde sahnede tercih ettiği kostümler ve yeni imajı ile sıkça adından söz ettiren ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki akşam Ataşehir'deki bir mekanda konser verdi. Hayranları ile bir araya gelen Hande Yener, sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gelenler ile hep bir ağızdan söyledi.

HANDE YENER SAHNEDE BAYGINLIK GEÇİRDİ

Konserin ilerleyen dakikalarında korku dolu anlar yaşandı. Ünlü şarkıcı Yener, sahnede baygınlık geçirdi. Büyük panikle önce sahne arkasına oturtulan daha sonra dışarı çıkartılan Hande Yener, bir süre hava aldıktan sonra sahnesine kaldığı yerden devam etti. Yener'in mide bulantısından ötürü sahnede başının döndüğü öğrenildi. Ünlü şarkıcının genel sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV