banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
23 Nisan 2024 Salı

Dijital Yapay Zeka Mı

MÜGE ANLI EVLENİYOR

Daha önce bir evlilik yapan Müge Anlı, ikinci kez evleneceğini açıkladı.

21 Haziran 2022 Salı 12:35
MÜGE ANLI EVLENİYOR
banner322
MÜGE ANLI EVLENİYOR

Daha önce bir evlilik yapan Müge Anlı, ikinci kez evleneceğini açıkladı.
ATV’nin çok izlenen programlarından Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, bugünkü yayınında izleyicilerine müjdeyi verdi.

Büyük bir hayran kitlesi olan Anlı, evleneceğini söyledi. Yeni sezona evli gireceğini söyleyen Anlı, hayatını polis Şinasi Yüzbaşıoğlu ile birleştirecek.
"İlk siz duyun"

Yaz gelini olmaya hazırlanan başarılı sunucu, "Bugün kendimle ilgili bir haber vereceğim. Aslında cuma günü verecektim bu haberi ama ne yazık ki, o kadar yalan yanlış haberler çıkıyor ki. Ben zaten hiçbirine cevap vermem. Hiç muhatap almıyorum kimseyi kendime. Siz beni izliyorsunuz, kötü yazanlara söylüyorum yazıyorsunuz. Sizi okumuyorum!

Cuma günü vermeyi düşünüyordum bu haberi ama bugün vermeyi daha uygun gördüm. Sevgili dostlar beni yıllarca evinizde misafir etmekle kalmadınız, ailenizin bir ferdi olarak da kabul ettiniz. Bu yüzden de kendimle ilgili sizleri de çok mutlu edecek bir haberi ilk ağızdan duymanızı istedim.



  

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV