banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Mustafa Sandal ve Emina Sandal ortak açıklama yapıp ayrılacaklarını duyurdu

Parmakla gösterilen Mustafa-Emina Sandal çiftinden sevenlerini üzecek haber geldi. İkili ortak açıklama yapıp "Aramızdaki aşk bitti." diyerek boşanacaklarını duyurdu

15 Şubat 2018 Perşembe 20:19
Mustafa Sandal ve Emina Sandal ortak açıklama yapıp ayrılacaklarını duyurdu
banner264
Mustafa Sandal ve Emina Sandal ortak açıklama yapıp ayrılacaklarını duyurdu
Parmakla gösterilen Mustafa-Emina Sandal çiftinden sevenlerini üzecek haber geldi. İkili ortak açıklama yapıp "Aramızdaki aşk bitti." diyerek boşanacaklarını duyurdu
Mustafa Sandal'ın 9 yıllık eşi Emina Sandal'dan ayrılacağı konuşuluyordu. İkili ortak açıklama yapıp iddiaları doğruladı.

"BOŞANACAĞIMIZ DOĞRUDUR"


Mustafa-Emina Sandal çiftinin açıklamaları şöyleydi:

"Dünkü ortak açıklamalarımızda da belirttiğimiz üzere boşanma sürecinde olduğumuz doğrudur ve yakında evlilik birliğimizi medenice sonlandıracağız. Bundan sonra hayatımıza iki yakın dost ve "Yaman ile Yavuz'un anne-babası" olarak devam edeceğiz."

AYRILMALARININ NEDENİ ARALARINDAKİ AŞKIN BİTMESİYMİŞ


İkili açıklamalarına şöyle devam etti: "Biz bu süreci çocuklarımıza zarar gelmeyecek şekilde ve bir anne-babaya yakışır biçimde atlatacağız. 14 yıllık birlikteliğimiz boyunca aşk, sevgi ve saygıyla birbirimize sadakat içinde evliliğimizi yaşadık. Bu ayrılığın tek sebebi maalesef aramızdaki aşkın zamanla tükenmesidir. Başka ikinci bir sebebi yoktur, hiçbir zaman da olmamıştır. Özellikle belirtmek isteriz ki, birbirimize olan sevgi ve saygımız sonsuza dek bakidir ve öyle de kalacaktır. Biz bugüne kadar aile kurumuna saygıyla yaklaştık, bu süreç boyunca aynı saygıyı sizlerden de rica ediyoruz."
 
EMİNA SANDAL ESKİ SEVGİLİSİNE Mİ DÖNDÜ?


Öte yandan geçen gün Emina Sandal’ı, Sırp basını manşet yaptı: Emina, eski aşkı Miskoviç’e geri döndü! Sırbistan'da yayınlanan Kurir dergisi, eşiyle bir süredir sorunlar yaşayan Emina'nın eski sevgilisi Marko Miskoviç'e geri döndüğünü yazdı. Dergi haberinde "Emina ile Marko bir dönem büyük aşk yaşamış, hatta o dönem evliliğin eşiğinden dönmüşlerdi" cümlelerine yer verdi.
'SIRP BASINI ASPARAGAS HABER YAPTI'


Çıkan haberlerin ardından Mustafa Sandal "Sırp basınında çıkan bu haber tamamen yalan bir haberdir ve gerçekle uzaktan yakından alakası yoktur. Sırp basını asparagas bir haber yapmıştır." açıklamasını yaptı.
2008 yılında evlenen Mustafa - Emina Sandal çiftinin Yaman ve Yavuz adında iki oğulları var!

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV