banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

Şarkıcı Yeliz hastalığını ilk kez açıkladı

Bir televizyon programına konuk olan şarkıcı Yeliz, pandemi döneminde lösemiyle mücadele ettiğini itiraf etti. Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü'ne layık görülen bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı Yeliz, katıldığı programda hayatıyla ilgili şaşırtan itiraflarda bulundu.

05 Eylül 2022 Pazartesi 21:32
Şarkıcı Yeliz hastalığını ilk kez açıkladı
banner299
Şarkıcı Yeliz hastalığını ilk kez açıkladı

Bir televizyon programına konuk olan şarkıcı Yeliz, pandemi döneminde lösemiyle mücadele ettiğini itiraf etti.
Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü'ne layık görülen bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı Yeliz, katıldığı programda hayatıyla ilgili şaşırtan itiraflarda bulundu.

LÖSEMİ TEŞHİSİ KONDU 
Hayat hikayesi, eserleri ve projeleri hakkında konuşan ünlü şarkıcı ilk kez yaşadığı hastalığı anlattı. Pandemi döneminde kendisine "Lösemi" teşhisi koyulduğunu söyleyen ünlü şarkıcı yaşadıklarını anlattı.

NEON

"YENDİM HASTALIĞI" 
Dünyanın en büyük zenginliği diye sözlerine başlayan Yeliz, şöyle devam etti: "Ben de Billur Kalkavan'ın hastalığının başka bir formatını geçirdim. Ben de mesela bu pandemide. Ben normalde hiç tatlı yemem, tatlı sevmem. Ağebeyim dedi ki "Kızım git aile hekimliğine git de tatlı yemekten çok kilo aldın. Bir muayene ol, kanına baktır şekerin mi var öğren' dedi...
77 kilo oldum, sanki ikiz hamile gibi korkuncum. Ben hayatta doktora gitmem. Gittim kan verdim. Sonuçlara bakan doktor derhal daha büyük bir hastaneye gitmem gerektiğini söyledi. Ben anladım zaten ne olduğunu. 'Kanser değil mi' dedim 'Evet' dedi...
Ben kanser kelimesini duyunca yıkılmadım hatta eve geldim tanıdığım doktoru aradım. Başka bir hastaneye gittim. Ameliyat oldum. Belimden ilik alındı. Lösemi denmişti ama çok şükür ki akut değildi. Yendim hastalığı."
"YÜZÜM BAMBAŞKA BİR ŞEYE DÖNDÜ" 
"Lösemili kardeşlerimizle bir projeye hazırlanıyoruz" diyen Yeliz hastalığı süresince çok ağır ilaçlar aldığını söyledi. Hastalığı için aldığı ilaçların çok ağır olduğunu dile getiren ünlü şarkıcı "Yüzüm bu değildi. Başka bir şey oldum yaratık gibi bir şey oldum" sözleriyle yaşadığı zorlu süreci anlattı.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV