banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

MISRALARDAKİ ÔYKÜ'M

22 Mayıs 2017, 22:39

MISRALARDAKİ ÔYKÜ'M

Merhaba değerli BÜYÜK HABER okurlarım..

20 mayısta şiir sever dostlarla Ankara 'da biraraya geldik .Değerli şairlerden oluşan 32 şaiir bir şemsiye altında toplandık,dostluk yağmurlarıyla ıslandık sanaldan tanıdığımız dostlarla realde tanışma imkanı bulduk .Ayrıca Birhan eroğlu, Zafer akarsu, Mustafa yılmaz ve Lütfiye dönmez kendi şahsi kitaplarını tanıttılar.

Ben de olmak üzere yurdışından arkadaşlarımız da etkinliğe katıldı , ayrıca değerli ressam Eren keçeci ile de tanışma fırsatımız oldu etkinlikte biraraya geldiğimiz şaiir arkadaşlar kendi yazdıkları şiiri sahnede seslendirmesi ile etkinlik taçlanmış oldu ,oldukça heyecanlı olan bu dakikaların benim için yeri asla doldurulamaz heyecanlı bir o'kadar da mutluluk vericiydi benim sahne ve mikrofonla ilk tanışmam oldu.

Akşam yemekte bir masanın etrafında şiire dostluğa dair ettiğimiz hoş sohbetlerle bu etkinliğe noktayı koymuş olduk.Tabii ki dostluklar devam edecek, bu etkinlikte emeği geçen başta Mustafa yılmaz beye Lale ayaz hanıma ve sahne arkasında bu değerli kitabın hayata geçirip bizlerle buluşturan tüm emekçi arkadaşlara kucak dolusu selam ve sevgilerimi yolluyorum sağolun arkadaşlar.

Ayrıca beni yalnız bırakmayan tebriklerini esirgemeyen başta ailem olmak üzere tüm arkadaş ve dostlarıma teşekkür ediyorum iyi ki varsınız mutluluğuma mutluluk kattınız. Umarım tekrar bôylesi güzeliklerde beraber oluruz. Kitapta olan bir şiirimle sizlere hoşça kalın diyorum..

ARTIK SANA UĞRAMAM !!
Rüzgar olsan esmem semtine
Bulut olsam dolaşmam üzerinde
Yağmur olsam ıslatmam seni
Artık sana uğramam.
Sen toprak olsan ben ağaç
İnan ki tek yaprağımı sana dôkmem
Ben martı olsam sen deniz
Yanına uğrayıp bir selam dahi vermem.
Kanadı kırık bir kuş olsam
Pencerene konup aman dilemem
Derdinin dermanı onda deseler
İnan Azraile davetiye çıkarır
Yinede sana gelmem, artık gelmem...

Nagihan Uyanık

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • Zülfiye Dönmez 7 yıl önce yorumlandı

      Canım günaydınlar
      Zülfiye Dönmez
      Lütfiye Dönmezdemi vardı ben görmedim Nagıhan hanım kızım

    • Sabri CEYHAN 7 yıl önce yorumlandı

      Yüreğine, kalemine sağlık Nagihan hanım, saygılar.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV