banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Savaş Devam Ediyor

12 Şubat 2022, 13:12
Savaş Devam Ediyor


Savaş Devam Ediyor !

Evet uzun zamandır yazıp çizmiyorum sadece süreci izliyorum. Gördüğüm, duyduğum, bildiğim bilgileri en sorunsuz yerde beyinde arşivliyorum.

Ön görülerimin verdiği Işık, Görülerimin bana açtığı kapı, Ön sezilerimle hareket etmemle başlayan bir savaşın devamlı içindeyim. Evet savaş devam ediyor her alanda olduğu gibi de edecek.

Her Türk Asker Doğar Asker Ölür!
Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK Savaş ve Asker tanımlarını bizler için yapmış aslında.Evet şimdi ben asker değilim, ben savaşmam diyen Türk'lerde olacak elbet ama bu yazı onları aydınlatmak bilgilendirmek amaçlı yazılan bir yazı biraz ince okursanız bu bilgi ile neden Devlet ve Millet Sevdalısı olmak gerektiğini net anlayacaksınız.

En büyük Devlet, Millet Sevdalısı Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'tü, şimdilerde bakıyorum bazı kendini sözde ATATÜRKÇÜ olarak adlandıran fakat ülkemizce yapılan yatırımlara, Savunma Sanayi için yapılan üretimlere karşı duran,Sözde Atatürkçü güruhlar çıkıp asıp, kesiyor, karşı duruş içinde davranıyorlar.

Dünya düzeni içerisinde Türkiye Cumhuriyeti geçmişte ve gelecekte sürekli savaş içinde olmaya devam edecek bir konumdadır.Konum olarak üç tarafı denizlerle çevrili cennet vatanı temsil etmektedir.Fakat Türkiye toprakları sınırlarının dışında da Türk Irkının yaşadığı Bağımsız Türk Cumhuriyetleri ile de birleşince kıtalar arası bir güce dönmektedir. Osmanlı İmparatorluğu ile de geçmişte Türklerin izi Dünyanın her noktasında hissedilen bir gerçek olarak  günümüze kadar gelmektedir.

Bu pozisyonda olan Türkiye Cumhuriyeti sürekli savaş içinde gerek silahlı, gerek ekonomik, gerek bölgesel, gerek yerel iç ve dış tehditleri almaya devam etmektedir.

Kavramları ve karmaşayı içine katarak her defasında Türk Milletine Hakeret eden bir guruh sürekli olarak bazı milli hasasiyetlerimizi kaşımaya devam etmektedir.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü öne atarak Türk Varlığına karşı altan altan hakaret edenleri de unutmayalım.Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün adını sizin gibi haysiyet yoksunu kişilerin kullanması bile biz gerçek Vatansever Ülkücü Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK severleri candan üzmektedir.

1921 ve 1930 yıllarında Ulu Önder bakın neler demiş...

Temel cevherini koruyan, aklını ve sezişini koruyan bir ordu için mevziin önemi yoktur. Bir asker her yerde savaşır; tepenin üstünde, tepenin altında, derenin içinde de savaşır. 
1921 (Atatürk’ün S.D.t, s. 174)

Teknik araçlara sahip olmayan bir ordu ile, teknik araçlara sahip olan ordulara karşı savaşmak imkânı hemen kalmamıştır. Bu sebeple ordu oluşturulmasında çağdaş araçlar ve silâhlar, kesinlikle göz önüne alınmalıdır. Bu bir zorunluktur. Memleketin ekonomi ve sanat vaziyeti ne kadar uygun ise savaşta o kadar başarılı olunur. Bu sebeple savaş, yalnız cephelerde savaşan askerlerin faaliyeti demek değildir. Bir memlekette, bütün vatandaşların her türlü çalışma ve faaliyeti demektir. Barış zamanında da bu genel faaliyetin ortak hedefe yöneltilmesi önemlidir. Ortak hedef, bağımsızlığın dokunulmazlığını sağlamaktır.
1930 (Afetinan, M.B. ve M.K. Atatürk’ün El Yazıları, s. 114)


Türkiye Cumhuriyeti'ni iki kesimde yaralamaktadır.
Atatürk Aleyhine kötü sözler ve yazılarla hakeretlerine devam edenler.
Atatürkçü kisvesine bürünmüş Türk Milletine hergün hakaret edenler.

Aslında Atatürk adını kullanarak bir algı ile Türkiye Cumhuriyeti'nin milli bütünlüğünü bozmaya içte ve dışta zarar görmesine neden olmaya devam etmektedir bu tür kişi ve kurumlar.

ALLAH TÜRKİYE CUMHURİYET'İNİ BU ZİHNİYETLERDEN TEZ ZAMANDA KURTARSIN.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ismini kullanarak kendilerine prim yapmaya çalışan sözde ATATÜRKÇÜLERDEN de bu milleti korusun yaradan..

Milliyet gazetesinin 11 Mayıs 1933 tarihli manşeti:
İKİ MUSTAFA KEMAL VAR...

Gazi diyor ki: “Biri ben, fert olan, fanî olan Mustafa Kemal.. İkinci Mustafa Kemalden ise ancak “Biz„ diye bahsedebilirim. Yani sizler, çalışan köylü, uyanık, münevver, milliyetperver vatandaşlar... İşte o Mustafa Kemal ölmez....



Mavi Gözlü Bozkurt bizlere yolu çizmiştir.

"Mustafa Kemal Ülkücüdür"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Ülkü Ocakları 2023 Gençlik Eğitimi 6’ncı Dönem Mezuniyet Töreni’nde yaptığı konuşmada, ''Avrupa'ya diz çöktüren Atilla ülkücüdür. Anadolu'yu vatanlaştıran Sultan Alparslan ülkücüdür. Bu kutlu şehri fetheden Fatih ülkücüdür. Viyana kapılarına dayanan Kanuni Ülkücüdür. Türkiye'yi kuran ve bağımsızlığına kavuşturan Mustafa Kemal Ülkücüdür. Türkiye Cumhuriyeti'ni koruyacak, Türk milletine gözü gibi bakacak nesilleri yetiştiren Başbuğ Alparslan Türkeş ülkücüdür''

Bahçeli’nin tarihi konuşmasının kodları şöyle: Atilla’nın fatih ruhuna “Türk Cihan Hâkimiyeti Mefkûresi” Fatihin Roma aşkına “Kızıl Elma” Sultan Alparslan’ın Anadolu’yu fethine Alperenlik, Kanuni’nin Avrupa’nın kalbine sapladığı hançere Nizam-ı Âlem, Atatürk’ün yeniden var oluş hikâyesine “Devlet-i Ebet Müddet dersek”, Ecdadımızı bu meşakkate sevk eden ilahi sebep sadece ve sadece bütün bu unsurları tek bir bünyede toplayan Ülkücülüktür demiştir.

Ne anlıyoruz!
Vatana hizmet eden her birey Ülkücüdür. Siyasetçi, Gazeteci, Avukat, Doktor, Esnaf, Öğretmen, Öğrenci, Tamirci, İşçi, Patron kısacası aklımıza gelen her meslek her Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı eğer ülkesine ihanet içerisinde değilse ÜLKÜCÜDÜR.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Adnan EREN - 12.02.2022













beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV