banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Başkan Erdoğan: Mektupları iade ettim

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile Beyaz Saray'da bir araya geldi. Kritik zirvenin ardından Erdoğan,"Türkiye ile ABD arasında yeni bir sayfa açılmasında kararlıyız" dedi.

14 Kasım 2019 Perşembe 10:18
Başkan Erdoğan: Mektupları iade ettim
banner299
Başkan Erdoğan: Mektupları iade ettim

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile Beyaz Saray'da bir araya geldi. Kritik zirvenin ardından Erdoğan,"Türkiye ile ABD arasında yeni bir sayfa açılmasında kararlıyız" dedi.


Erdoğan 3.5 saat süren görüşmelerin ardından çarpıcı mesajlar verdi: İlişkilerimizde yeni bir sayfa açmakta kararlıyız. S-400 ve F-35'i diyalogla çözebiliriz.

Bana gönderdiği mektupları Trump'a iade ettim. Terörist Abdi Şahin'in muhatap alınması bizi üzdü. Bizim sorunumuz Kürtler ile değil, teröristlerle..
ABD'Lİ SENATÖRE DERS GİBİ CEVAP
Başkan Tayyip Erdoğan, Beyaz Saray'da senatörler ile de bir araya geldi. "Sizin Kürt diye zikrettiğiniz PYD/YPG. Bunlar PKK'nın yan kuruluşlarıdır. Ferhat Abdi Şahin adlı terörist, Apo denilen bölücü terör örgütü başının aslında manevi evladıdır" diye konuştu..

Klima Servis

Donald Trump, "Harika bir görüşme yaptık. Erdoğan'ın büyük bir hayranıyım" dedi.


SORUNUMUZ TERÖRİSTLERLE
Başkan Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın, Beyaz Saray'daki baş başa görüşmesi 1 saat 15 dakika sürdü. Erdoğan, ortak basın toplantısında şunları söyledi:
TÜRK-ABD ilişkilerinin güçlü ve sağlıklı zeminde ilerletilmesi konularında hemfikiriz.
2 BİN 200 DEAŞ'lı elimizde. İki ülke, teröre karşı birlikte çalışabilir.
S-400 ve F-35 programında karşılaştığımız sınamaların üstesinden ancak diyalogla gelebiliriz.
FETÖ'NÜN ABD'deki mevcudiyetinin sona erdirilmesi yönündeki talebimizi ve beklentilerimizi bir kez daha vurguluyoruz.
TEMSİLCİLER Meclisi'nde alınan kararlar Türk milletini incitti.
SÖZDE Ermeni Soykırımı konusunda alnımız ak, başımız dik, özgüvenimiz tam. Türkiye diyalogdan ve özgür tartışma ortamından yana.


2 MİLYON MÜLTECİ GÜVENLİ BÖLGEYE
ERDOĞAN, ABD'li senatörlere "6 ay ile 2 yıl arasında, Güvenli Bölge'ye 1 milyon mülteciyi yerleştirebiliriz. 1 milyon da Rakka ve Deyrizor bölgesine yerleştirebiliriz" açıklaması yaptı..

Türk heyetinin yanında getirdiği "Türkiye'nin Terörle Mücadelesi" başlıklı kitapçık görüşme sırasında ABD'li yetkililere verildi.


Başkan Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Akar, MİT Müsteşarı Fidan, Sözcü Kalın ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un yer aldığı heyet, Trump ve ekibiyle bir araya geldi.

HEDEF 100 MİLYAR DOLAR
Erdoğan, ABD ve Türkiye'nin önemli iş insanlarıyla toplantı yaptı. Patriot'u üreten Raytheon, F-35'i üreten Lockheed Martin ve UBER'in yöneticileri de masadaydı. Erdoğan, "Türkiye'ye yatırım yapan kazanır"dedi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV