banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Galatasaray'da Okan Buruk dönemi başlıyor

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk, bu akşam saat 20.35'te İstanbul'da olacak. Fransa'dan gelen başarılı teknik direktör, sarı kırmızılı kulüple 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

21 Haziran 2022 Salı 15:08
Galatasaray'da Okan Buruk dönemi başlıyor
banner321
Galatasaray'da Okan Buruk dönemi başlıyor

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk, bu akşam saat 20.35'te İstanbul'da olacak. Fransa'dan gelen başarılı teknik direktör, sarı kırmızılı kulüple 2 yıllık sözleşme imzalayacak.
Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da Okan Buruk dönemi için geri sayım başladı. Paris'te bulunan başarılı teknik adam, bu akşam saat 20.35'te İstanbul'da olacak.

Sarı kırmızılı yönetim, bu akşam İstanbul'a dönmesi beklenen Okan Buruk ile yüz yüze görüşerek deneyimli çalıştırıcıya 2 yıllık sözleşme sunacak.
Galatasaray ile para konuşmadığı bilinen 48 yaşındaki Teknik Direktör, Çarşamba günü söz konusu 2 yıllık mukaveleyi imzalayacak.
SÖZLEŞMESİ NEDEN 2 YILLIK?

Okan Buruk'a sunulacak sözleşmenin 2 yıllık olmasının sebebi, Dursun Özbek yönetiminin 2 yıllığına seçilmiş olması.

RESMİ AÇIKLAMA NE ZAMAN?

Galatasaray’a hizmet etmeyi istediğini birçok kez dile getiren Okan Buruk ile ilgili resmi açıklamanın mevcut teknik direktör Domenec Torrent ile yolların ayrılmasının ardından yapılması planlanıyor.
"GALATASARAY'DA OKAN BURUK DÖNEMİ BAŞLADI"

Ali Naci Küçük, "Galatasaray'da Okan Buruk dönemi başladı diyebiliriz. Yalnızca prosedürler kaldı ve ıslak imza bekleniyor. İmzaya en büyük engel Domenec Torrent'in görevde bulunması. Torrent'in sözleşmesinde 'Başarısızlık halinde tazminatı 10 eşit taksitte ödenir' maddesi var. Galatasaray yönetimi bunun üzerinden hareket edecek. Avukatına peşin para ve taksit seçeneği sunuldu. Kısa sürede ayrılık gerçekleşecektir." demişti.

"OKAN BURUK, GALATASARAY'A HAYIRLI OLSUN"

"Okan Buruk, Galatasaray'a hayırlı olsun" diyen Ali Naci Küçük, "Gittiği her kulüpte başarılı oldu. Akhisar'da kupası var, Başakşehir'de Abdullah Avcı'nın yapamadığını yapıp şampiyon oldu. Avrupa Ligi'nde önemli işler yaptı. Galatasaray'ı hak etmişti. Gündemdeki tek yerli teknik adam Okan Buruk'tu. Bu seçimin sebebi Süper Lig'de yerli hocaların şampiyonlukları domine etmesi. Yabancı teknik adamların yüksek maaşlı sözleşmeler istemesi de yerliye dönüşün bir diğer sebebi oldu." ifadelerini kullanmıştı.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV