banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Güvenlik ve tasarruf için düzenli kombi bakımınızı ihmal etmeyin

“Kış geliyor kombiler hazır mı?” Güvenlik ve Tasaruf anlayışı doğrultusunda; kombi kullanıcılarının can güvenliğini sağlamanın yanı sıra beklenmedik sorunlarla karşılaşılmaması ve enerji tasarrufu için tüketicilerine düzenli kombi bakımını öneriyor.

29 Eylül 2022 Perşembe 09:59
Güvenlik ve tasarruf için düzenli kombi bakımınızı ihmal etmeyin
banner263
Güvenlik ve tasarruf için düzenli kombi bakımınızı ihmal etmeyin!

“Kış geliyor kombiler hazır mı?” Güvenlik ve Tasaruf anlayışı doğrultusunda; kombi kullanıcılarının can güvenliğini sağlamanın yanı sıra beklenmedik sorunlarla karşılaşılmaması ve enerji tasarrufu için tüketicilerine düzenli kombi bakımını öneriyor.

Yaklaşan soğuk havalara karşı hazırlıklı olmak ve kışın verimli ısınmak için kombilerin bakımını yaptırmak büyük önem taşıyor. Yapılan araştırmalar, Türkiye’de kombi kullanıcılarının büyük oranda düzenli bakım yaptırmadığını ortaya koyarken, uzmanlar bakım yapılmadan kullanılan kombilerin bedelinin ağır olabileceği konusunda tüketicileri uyarıyor ve hem güvenlik hem de tasarruf için kombilerinin bakımını gecikmeden yaptırmalarını öneriyor. Acil Kombi Servisi, “Güvenlik ve tasarruf” anlayışı doğrultusunda; kombi kullanıcılarının can güvenliğini sağlamanın yanı sıra beklenmedik sorunlarla karşılaşılmaması ve enerji tasarrufu için tüketicilerine düzenli kombi bakımını öneriyor.

Yaklaşan kış mevsimini sağlıklı bir şekilde geçirmek için başlayan hazırlıklar arasında en önemli kalemi ısınma oluşturuyor. Türkiye’de özellikle konut ve küçük iş yerlerinin ısıtılmasında kombi kullanımı ilk sırada yer alıyor. Soğuk havalarda en çok ihtiyaç duyduğumuz kombilerin bakımı ve kullanımı, can güvenliğimizin yanı sıra bütçelerimiz açısından da büyük önem taşıyor. 

Yapılan araştırmalar Türkiye’de kombi bakımının düzenli yapılmadığına işaret ediyor. Araştırmalara göre her üç kişiden sadece biri kombi bakımını her yıl yaptırıyor. Kombilerin düzenli bakımını yetkili servislere yaptırarak enerji tasarrufu sağlamak, kombilerin ömrünü uzatmak ve verimli ısınmak mümkün. Yarım asrı aşkın köklü geçmişiyle Türkiye Kombi sektörüne öncülük eden , “Güvenlik ve tasarruf” diyerek tüm servislere tüketicilerinin beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermek üzere yol gösteriyoruz. 

Acil Kombi Servisi Satış Sonrası bozulan ve bakımı gereken ürünlerin sorunlarının çözümü olarak, ısı yalıtımı, cihaz seçimi ve kombi bakımıyla yüksek verim aldıklarını, enerji tasarrufu sağlanabileceklerini ifade ediyor. 

Kombi bakımını uzman servise yaptırınız

Acil Kombi Servisi servislerine sitesi üzerinden https://www.acilkombiservis.com/ servisler bölümünden ulaşılabilirsiniz , “Hem kombinizin ömrünü uzatmak hem de tasarruf etmek için güvenilir servislerle çalışmanızı tavsiye ediyoruz. Acil Kombi Servisi olarak en iyi hizmeti sunmak için eğitimlerle donatılmış ve İstanbul'un her ilçesine hizmet veren yaygın servis ağımızla ve 100’ün üzerinde teknik personelimiz ile tüketicilerimizin her zaman yanındayız” bakım için yapılacak servis tercihinin büyük önemi vardır o yüzden ehil kişilerle çalışınız.

Belgesi olmayan kişilerin kombiye kesinlikle müdahale etmemesi gerektiğinin altını çizen Acil Kombi Servisi “Kombi bakımını yapan kişinin firma belgesi olmasına dikkat ediniz” diyor. 

Kombi bakımı yapılmazsa ne olur?

Acil Kombi Servisi Kombilerin bakımının cihazın durumuna göre değişiklik göstermekle birlikte ortalama 45 ile 1 saat arasında süre bilmektedir., “Bakımı yapılmayan kombiler sadece yüksek enerji sarfiyatına neden olmakla kalmıyor, güvenlik riski de oluşturuyor” Acil Kombi Servisi olarak tüm sorunlarınızı çözerek sizlere kusursuz hizmet veriyotruz. 

Kombinin periyodik bakımının yılda en az bir kez servis tarafından kış mevsimi öncesi veya sonunda olmak üzere yaptırılması gerektiğini vurgulayan Acil Kombi Servisi,  “Senede bir kez yapılmasını tavsiye ettiğimiz periyodik bakım ile kombinin yoğun kullanım dönemi ortasında arızalanma ihtimali en aza indiriliyor. Bunun yanı sıra; bakımı yapılmış bir cihaz, bakımı yapılmamış bir cihaza göre daha az yakıt tüketiyor. Bu sayede yakıt tasarrufu sağlanabiliyor. Kombi bakımlarının düzenli yapılması hem cihazınızın ömrünü uzatıyor hem de çevreyi ve bütçenizi koruyor.”

Acil Kombi Servisi tüm sorunlarınızı çzömek adına sizlere bilgi ve birikimli personellerimizle sınırsız hizmet sunuyoruz. Acil Kombi Servisi olarak bakımlarınızı yaptırdığınız ürünlerle güzel bir kış geçirmenizi diliyoruz.




web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV