banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

OTEL KAPI KİLİT SİSTEMLERİ

Günümüzde çoğunlukla otellerde tercih edilen Otel Kapı Kilit Sistemleri,teknolojinin de gelişmesi ile birlikte mekanik anahtarlar, delikli kart, manyetik kartlı kilit sistemleri yerine Akıllı Kartla (Mifare Kart) çalışan son teknoloji ile uyumlu ve entegre edilebilen yazılımlarla birlikte kusursuz çalışan akıllı sistemlerdir.

31 Mayıs 2020 Pazar 18:13
OTEL KAPI KİLİT SİSTEMLERİ
banner321
OTEL KAPI KİLİT SİSTEMLERİ

Günümüzde çoğunlukla otellerde tercih edilen Otel Kapı Kilit Sistemleri,teknolojinin de gelişmesi ile birlikte mekanik anahtarlar, delikli kart, manyetik kartlı kilit sistemleri yerine Akıllı Kartla (Mifare Kart) çalışan son teknoloji ile uyumlu ve entegre edilebilen yazılımlarla birlikte kusursuz çalışan akıllı sistemlerdir.
Kartlı Otel Kilit Sistemleri Kullanım Alanları,oteller, tatil köyleri,butik oteller, pansiyonlar, apart oteller, rezidanslar, öğrenci pansiyonları, yurtlar, eğitim kurumları şeklinde sıralanabilir.

AVANTAJLARI

Hem müşterilere hem de firmalara birçok konuda avantajlar sunar.Otel Kapı Kilit Sistemlerinin Avantajları, sağlam olması, prestij sunar,kontrol ve yönetim kolaylığı sağlaması, müşteri konforu sunması, kolay erişebilir olması ve yüksek teknolojili güvenlik algoritmaları sayesinde güvenlik konusundaki soru işaretlerini ortadan kaldırması sebebiyle tercih edilmektedir.
Firmaya sunduğu imkanlara bakıldığında çok sayıda anahtarın yapabileceği işi tek bir kart ile yapmayı mümkün kılar,iş hızını arttırabilir, sahip olduğu teknoloji ile hangi odanın hangi kart ile kaç kez açıldığı gibi istatistiklere ulaşılabilir, kilit üzerindeki giriş çıkış bilgilerini bilgisayara taşıyabilir ve kilit yazılımından personelin yaptığı tüm kart işlemleri raporlanabilir,ciddi anlamda firma içinenerji tasarrufu sağlayarak maliyeti düşürür, Kartlı Kilit Sistemleri, müşteri açısından bakıldığında ise,  anahtar taşımaktan kurtulur ve kaybolması,çalınması ve tahriş olması durumunda anında görevliden müdahale edilmesi istenebilir böylece kartları iptal edilerek bunun yerine yeni kartlar tanımlanır ve ortak kullanım alanları için birden fazla anahtar taşımaya gerek duymadan tek bir Smart Kart ile geçiş izni olan bütün kapılardan geçebilir.

KULLANIMI

Otel Kapı Kilit Sistemleri Kullanımı, montaj ve kurulumu son derece kolaydır.
Otelde bulunan resepsiyon personeli, biligisayarda kurulu olan Kart Kodlayıcı (Kart Encoder) yazılımı ile müşterisinin hangi tarih aralığında hangi odayı kullanabileceği kartın içerisine tanımlayıp verir.
Müşterilere bu Akıllı Kartla kendisine tahsis edilen odanın kilidini konaklayacağı süre zarfında açabilmeleri sağlanır ve süre dolduğunda çıkış yapmalı ya da resepsiyonda kalacağı süreyi uzatması gerekmektedir aksi halde kart kapıyı açmayarak geçiş izni vermeyecektir.
Müşteriler otelde kaldıkları süre boyunca otel oda kartına kontör yükleyerek yanlarına para almadan otel içerisindeki aktivite ve alışverişlerinde para yerine bu kartla ödeme yapması da mümkündür.
Otel Kilit Sistemleri kullanılan odalarda EnergySaver sayesinde müşterinin kartını takması ile birlikte odaiçerisindeki elektrik, alarm, havalandırma yahut su tesisatı aktifleşir ve odadan çıkış yaparken kartlarını almaları halinde tüm enerji harcayan cihazlar kapanmaktadır. Böylece firma açısından ciddi enerji tasarrufu sağlamaktadır.

Otel Kapı Kilit Sistemleri, Enerji Tasarruf Cihazı, Kartlı Oda Kasası, Kartlı Emanet Dolabı Kilidi, Otopark Bariyer Sistemi, Duvar Tipi Kart Okuyucu, Asansör Kart Okuyucusu gibi birçok kartlı cihazla entegreçalışabilmektedir. Müşteriler konaklama boyunca tek bir kartla tüm bu cihazları kullanabilir ve geçişlerini yapabilirler.

Müşteri otelden ayrıldığında aynı kart defalarca yeniden başka odalar için kullanılabilmektedir.
 
Gazi Information Teknoloji Otel Kapı Kilit Sistemleri en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş tüm ihtiyaçlara uygun profesyonel bir kilit sistemidir.”

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV