banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Türkiye'nin ilk Metaverse Klipleri 2011 Yılında Yayınlandı

Adnan EREN'in 2011 yılında yayınladığı klipler 2021 son aylarında Metaverse evren kavramıyla gündeme geldi.

10 Ocak 2022 Pazartesi 08:40
Türkiye'nin ilk Metaverse Klipleri 2011 Yılında Yayınlandı
banner229
Türkiye'nin ilk Metaverse Klipleri 2011 Yılında Yayınlandı

Adnan EREN'in 2011 yılında yayınladığı klipler 2021 son aylarında Metaverse evren kavramıyla gündeme geldi.
Facebook adını değiştirerek Meta oldu. Şirketin CEO'su Mark Zuckerberg, Metaverse kavramı ile gündeme getirdiği öncelik boyutu Türk yazılımcılar tarafından daha önce kullanılması akıllarda soru işareti bıraktı.

Neon

Adnan Eren Bu klipleri nasıl çekme şansını yakaldı!

Şiir yazmanın yanında Gazete sahibi ve Yazılımcı olan Yazar kendi seslendirdiği bestelerini 2011 yılında Meta Klipler  haline getirdi şarkılarını 3 boyutlu ortamda avatarlarla çeken Adnan EREN zamanın en son sistemi olmasada vasat bilgisayar alt yapısı ile anca bu kadar açı yakalaya bildik diyor. 

Türk yazılımcılarına fikir sahiplerine imkan verilse daha dehşet fikirlerininde olduğunu söyleyen Adnan EREN haber siteleri yokken biz internette habercilik yapmaya başladığımızda birçok insan böyle habercilik mi olur diye yadırgıyor hatta bizlerle dalga geçiyorlardı şimdilerde ise dalga geçenler sosyal medya içerisinde internetten çıkmayıp haberciliklerini tamamı ile internet ortamında yapmaya başladılar.

Seo Yazılım denince akla AE Seo Yazılım kavramı geliyor bu kavramı da Türkiye de akıllara kazıyan Adnan EREN "Æ" damgası ile birçok projeye adını yazdırdı. Yayıncılık sektöründen, reklamcılık sektörüne, bir çok sektöre farklı projeler sunarak katma değer kattı. 

Önce bir kaç resimle tanıtılan evrenler ile klipler arasında grafik anlamında farklar olsada Türk şirketlerine destek verilse teknolojik anlamda farklı bir atılım yapılacağı kuşkusuz ortada.






Sizlere İlk 2011 Tarihinde yayınlanan klipleri sunuyoruz.

Hatırla Animasyon Klip Adnan EREN



Hasret Çekti Animasyon KLİP Adnan EREN







Herkesin ve bütün büyük şirketlerin dahil olduğu metaevren projesi nedir? Nasıl girilir? Hayatın tüm yönlerini tek bir yerde birleştirecek olan metaevren projesine girme yolları.

Metaverse nedir? Metaverse evreni ne demek?

Metaverse terimi son aylarda sıkça duyulmaya başladı. Fiziksel bir çaba harcamadan tamamen sanal dünyada, cihazlar sayesinde oluşturulan algısal evrene denilen metaverse teknoloji devlerinin yeni gözdesi oldu. Metaverse için üretilecek ürünlerin 10 ile 15 yıl içinde hayata geçirilmesi bekleniyor, ancak henüz yolun başındaki adımlar dahi kullanıcı adaylarını heyecanlandırıyor.

Metaverse dünyasının ilklerini AE Farkı ile göreceğiz...


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Murat yurts 2 yıl önce yorumlandı

      Çok. İyi. Bir. Yazı. Olmuş keşke. Bir patent alınmış. Olunsaydi

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV