banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Düşen uçak ona aitti... Dev projeye kızının adını vermişti

Başaran Holding'e ait özel jetin İran'da düşmesi facia ile sonuçlandı.

11 Mart 2018 Pazar 20:37
Düşen uçak ona aitti... Dev projeye kızının adını vermişti
banner304
Düşen uçak ona aitti... Dev projeye kızının adını vermişti

Başaran Holding'e ait özel jetin İran'da düşmesi facia ile sonuçlandı. Uçakta bulunan 3'ü mürettebat 8'i yolcu 11 kişi hayatını kaybetti. Uçaktaki yolcuların Hüseyin Başaran'ın kızı Mine Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu öğrenildi. Mina Başaran ve kız arkadaşlarının bekarlığa veda partisinden İstanbul'a döndükleri öğrenildi. Mina Başaran'ın babası Hüseyin Başaran inşa ettiği dev projeye kızının adını vermişti.
Düşen iş jetinde yaşamını yitiren Mina Başaran, Başaran Holding'in patronu Hüseyin Başaran'ın kızıydı. babası, inşa ettiği bir projeye kızının adını vermişti

Gıda, inşaat, enerji ve finans alanında faaliyetleri bulunan holding Fikirtepe'de büyük bir proje de yürütüyor. Baba Hüseyin Başaran, Mina Towers adı verilen projeye kızının adını vermişti.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV