banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Usta oyuncu Turan Özdemir hayatını kaybetti

Sinema ve tiyatro oyuncusu Turan Özdemir, Beykoz Ortaçeşme Mahallesindeki evinde, akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

15 Ocak 2018 Pazartesi 23:23
Usta oyuncu Turan Özdemir hayatını kaybetti
banner311
Usta oyuncu Turan Özdemir hayatını kaybetti

Sinema ve tiyatro oyuncusu Turan Özdemir, Beykoz Ortaçeşme Mahallesindeki evinde, akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Özdemir’in cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Alınan bilgiye göre, Beykoz'da yaşayan oyuncu Turan Özdemir'e ailesi telefonla ulaşamadı. Bunun üzerine bir yakını eve gitti. Kapıyı açan yakını, evde Turan Özdemir'in cansız bedeniyle karşılaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde ilk belirlemelere göre Özdemir'in geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini belirledi. Polis olay yeri ve Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Özdemir'in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Acı haberi aldıktan sonra Özdemir’in hayatını kaybettiği eve gelen oyuncu arkadaşlarından Tolga Demircan, “Şoktayız yeni oldu. Sabah haber alamadık Eşi aradı ulaşamıyorum dedi. Bana eve git dedi. Bizde aşağı indik kapıyı açtık. Vefat ettiğini gördük Polise haber verdik. Cenazesi Adli Tıp’a gitti” dedi.
TURAN ÖZDEMİR KİMDİR?

Turan Özdemir, 10 Kasım 1952 tarihinde Muğla'nın Yatağan ilçesinde doğdu. Annesinin adı Suzan, abisinin adı Esat'tır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra İzmir Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı. Bir süre İzmir Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptıktan sonra, ardından İstanbul'a yerleşti. 2001 yılından itibaren kamera karşısına geçerek bir çok sinema filminde görev aldı.

Turan Özdemir, oyuncu kadrosu Muğlalı vatandaşlardan oluşan ve çekimleri de yine Muğla'da gerçekleştirilen "Dondurmam Gaymak" adlı sinema filminin başrol oyuncusu bu filmle ünlendi. Pis Yedili dizisinde öğretmen Hasan Paşa karakterini canlandırmaktaydı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV