banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

EKREM İMAMOĞLUN'DAN DEV PROJE

Alışverişini yapan herkes artık ürünlerini okutarak toplu taşıma araçlarına ücretsiz binecek! İstanbul kart yerine ürünler okutularak toplu taşıma hizmeti yapılacak.

29 Ekim 2019 Salı 22:22
EKREM İMAMOĞLUN'DAN DEV PROJE
banner264
EKREM İMAMOĞLUN'DAN DEV PROJE

Alışverişini yapan herkes artık ürünlerini okutarak toplu taşıma araçlarına ücretsiz binecek! İstanbul kart yerine ürünler okutularak toplu taşıma hizmeti yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sık sık seçim öncesi maceralarında Migros'ta boy göstermişti.



İmamoğlu varsa Çözüm var!

Ekrem İmamoğlu 16 Milyon İstanbul'luya artık toplu taşıma ücretlendirmesi için sıkıntı haline gelen bu soruna çözüm buldu. İstanbul Halkı toplu taşımada hem alışveriş yapacak hemde bedava okutup geçeceği ürünü ile evine işyerine gezmeye bedava gidecek.

Mağruldan, Yağa, süte, ete, bulgura varana kadar tüm ürünleri kapsayacak bu uygulama Türkiye de ilk kez sloganı ile yayınlanıyor fakat bu uygulama dünyada ilk oluyor İmamoğlu dünyada metropol belediye başkanları tarafından parmakla gösterilecek projelere imza atmaya devam ediyor.  





Alışverişini Yapana Toplu Taşıma Bedava

Reklamın Tv'lerde ve sosyal medya ortamında dönmesi ile vatandaş sevinç yaşadı.Birçok vatandaş artık pazar ve diğer marketlerden asla ürün almam toplu taşıma için tek marketten alışverişi mi yaparım ürünümü okutur geçerim en büyük imamoğlu sloganları attı.


Anadolu Grubu bünyesinde bulunan Migros ile anlaşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Reklam filmi'ni okurlarımız ile paylaşıyoruz!






Skandal Reklam RTÜK ve Rekabet Kurumu ne diyecek!








web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV