banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
29 Haziran 2024 Cumartesi

Koca Dehşeti

Davetiye şikayetlerine artık son

Düğün, Nişan, Söz, Sünnet sezonunun açılması ile birlikte davetiye modelleri ve davetiyeler gün yüzüne çıkmaya başladı.

19 Haziran 2024 Çarşamba 20:01
Davetiye şikayetlerine artık son
banner299
Davetiye şikayetlerine artık son

Düğün, Nişan, Söz, Sünnet sezonunun açılması ile birlikte davetiye modelleri ve davetiyeler gün yüzüne çıkmaya başladı.

LED NEON

Geçtiğimiz yıllarda pandemi dönemi düğünlere ilgi azlığı nedeni ile davetiyelere olan ilgi azalmıştı.

Bu sezon düğünler hem kalabalık hem de yoğun ilgi ile takip ediliyor insanların bir arada eş, dost, akraba birlikteliklerinin artığı bu günlerde davetiye dünyasında da hareketlilik yaşanıyor.

MATBAA 

GNL Matbaa yetkilileri davetiye alıcılarının en çok şikayet ettiği konu sanal ortamda alınan davetiyelerin çok kötü geldiği ile alakalı yorumlar oluyor.

Bizde Davetiye satın alacak kişilerin bire bir gelip kataloglarımızdan almak istedikleri beğendikleri davetiyeleri görebilecekleri istedikleri modelleri ve yazısını kusursuz bir şekilde hazırlayarak teslimata hazır ürünleri içlerine sinecekleri şekilde alabilmelerini sağlıyoruz dedi.

Evet sanal alemde bir çok iyi firma tabi ki var ama bazen bazı kötü niyetli kişiler güzel günlerini yaşayacak insanlara bu tür kötü davranışlarla özel günlerini zehir edebiliyorlar bizde Büyük Haber olarak davetiyelerinizi almadan önce mutlaka görmelerini bire bir iletişim içerisinde bu hizmetleri almalarının daha sağlıklı olacağını söylüyoruz.




Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV