
İsmek’ten Başakşehir de yeni merkez
Sadece İstanbul değil tüm Türkiye’de model olarak görülen İSMEK Başakşehir’de 6.merkezini törenle hizmete açtı.
Başakşehir 5. Etap’taki açılışa AK Parti Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Harun Karaca, Ünal Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın yanı sıra Topbaş’ın eşi Özleyiş Topbaş’da katıldı.
Açılış da konuşan Kadir Topbaş; çok sayıda insanın faydalandığı kursların gelenekleri devam ettirme konusunda büyük işler başardığını, İSMEK’in yılda 200 bin öğrencisiyle tam bir halk üniversitesi olduğunu söyledi. Başakşehir 5. Etap’taki merkezin 44 branşta 4 bin öğrenciye hitap edeceğini söyleyen, İSMEK projesinin mimarı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan açılışta anmak gereğini hatırlattı. Katılımcı milletvekilleri adına bir konuşma yapan Ünal Kacır da eğitim ve sanat konusundaki açığın önüne geçmek için belediyelerin canla başla çalıştığını ifade ederek İSMEK’in önemli bir görev üstlendiğini vurguladı ve Kadir Topbaş’a İstanbul için yaptığı hizmetler için teşekkür etti.
Konuşmaların ardından, İSMEK’in yeni merkezinin açılışını milletvekilleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte yapan ev sahibi Belediye Başkanı Uysal; vatandaşların en fazla rağbet ettiği hizmetlerden biri olan İSMEK 'in Başakşehir için önemli bir adım olduğunu söyleyerek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a bize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz dedi. Açılışa katılanlar daha sonra derslikleri gezdi ve kurslar hakkında bilgiler aldı.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!