banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
11 Nisan 2025 Cuma

HER ŞEYİ AÇIKLIYORUM!

ARTUKLU BELEDİYE BAŞKANI EMİN IRMAK FESHANE'DEKİ MARDİN GÜNLERİ'NE GELİYOR

Mardin’in yurt içi turizm tanıtım faaliyetleri devam ediyor.5-8 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Feshane'deki Mardin Günleri'ne Mardin Artuklu Belediye Başkanı Emin Irmak'da ekibiyle geliyor.

05 Şubat 2015 Perşembe 09:54
ARTUKLU BELEDİYE BAŞKANI EMİN IRMAK FESHANE'DEKİ MARDİN GÜNLERİ'NE GELİYOR
banner264
ARTUKLU BELEDİYE BAŞKANI EMİN IRMAK FESHANE'DEKİ MARDİN GÜNLERİ'NE GELİYOR

Mardin’in yurt içi turizm tanıtım faaliyetleri devam ediyor.5-8 Şubat tarihleri arasında  düzenlenecek olan Feshane'deki Mardin Günleri'ne Mardin Artuklu Belediye  Başkanı  Emin Irmak'da ekibiyle geliyor. Irmak,Mardin Günleri etkinliğinde kapsamında kentinin tanıtımı için Feshane'de hazır bulunacak.

Ayrıca Mardin Valiliği, Mardin Dernekler Federasyonu (MARDİNFED), MAREV VAKFI Ve Anatolia gurubu 5-8 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde Mardin Tanıtım Günleri etkinliğinde yer alacaklar.

NLP

Mardin Tanıtım Günleri etkinliği Mardin Valiliği ve Mardin Büyük şehir belediyesinin yanı sıra kaymakamlıklar, belediyeler, Mardin Ticaret ve Sanayi Odası, Mardin Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği, Mardin Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, Halk eğitim Merkezleri, ÇATOM’lar, bazı sivil toplum kuruluşları ve farklı kesimlerden esnafın katılımıyla gerçekleştirilecek.
  
    5-8 Şubat tarihleri arasında yapılması planlanan MARDİN TANITIM GÜNLERİ  Süresince Çeşitli konserler, resim sergileri, İmza günleri gibi çok çeşitli kültürel etkinliklerinde yapılacağı gelen bilgiler arasında.​ Ayrıca Mardin'li olan ve Dünyanın en uzun adamı unvanına sahip Sultan Köse'nin  5-8 Şubat tarihlerindeki FESHANE MARDİN TANITIM GÜNLERİNDE Dünyanın en büyük uçurtmasını uçurarak bir dünya rekoru kıracağı bildirildi

Ziyaretçiler, Mardin’in damak tatları, ev yapımı ürünler ve çeşitli el ürünlerinin de aralarında bulunduğu farklı birçok lezzeti bir arada görerek Mardin nostaljisi yapma fırsatını bulacak. 56 bin metrekare alan üzerine kurulu bulunan Feshane, İstanbul Haliç kıyısında uluslararası her türlü fuar, organizasyon, konser, sergi ve kültür etkinlikleri yapılabilen bir mekandır.
Feshane’de düzenlenecek Mardin Tanıtım Günleri etkinliği Mardin Valiliği, Mardin Dernekler Federasyonu (MARDİNFED), Mardin Eğitim Vakfı (MAREV),  ANATOLİA GURUP işbirliği ve destekleriyle gerçekleştirilecek.Tahir YAMAN

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • sevda 10 yıl önce yorumlandı

      mardin günlerinde olacağız süper gececek

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV