banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'u buluşturan 'Evim' dizisinin çekimleri bugün itibariyle başladı.

Yapımcılığını OG Medya’nın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu Evim dizisinin çekimleri bugün itibariyle başladı.

20 Kasım 2019 Çarşamba 18:56
Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'u buluşturan 'Evim' dizisinin çekimleri bugün itibariyle başladı.
banner266
Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'u buluşturan 'Evim' dizisinin çekimleri bugün itibariyle başladı.

Yapımcılığını OG Medya’nın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu Evim dizisinin çekimleri bugün itibariyle başladı. TV 8’de yayınlanmaya başlayacak olan ve merakla beklenen dizinin başrolleri Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un yer alıyor. Hikayesi henüz netleşmese de dram dizisi olacak Evim’in ilk okumaları geçtiğimiz haftalarda yapılmıştı.

Klima Servis

EVİM DİZİSİ NE ZAMAN EKRANLARDA OLACAK?

Kombi Servis

TV 8’in sahibi Acun Ilıcalı’nın 2 ay sonra ekranlarda olacağının müjdesini verdiği Evim dizisi başrolü Demet Özdemir, önceki gün teaser çekimlerinden bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşmış ve hayranlarını heyecanlandırmıştı. İlk kez bir araya gelecek olan Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisinden güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde ilk kez dram dizisinde yer alacağı için heyecanının iki katı fazla olduğunu dile getirmişti. Özdemir, “Can Yaman ile Erkenci Kuş’ta yakaladığınız uyumu İbrahim Çelikkol’la da yakalayabilecek misiniz?” şeklinde gelen bir soruya “İşimiz bu” yanıtını verdi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV