banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi aday kadrosu belli oldu

A Milli Futbol Takımı'nın, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta Lüksemburg ve Faroe Adaları ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. A Milli Takımımız'ın UEFA Uluslar Ligi'nde Lüksemburg ve Faroe Adaları ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.

16 Eylül 2022 Cuma 18:17
A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi aday kadrosu belli oldu
banner321
A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi aday kadrosu belli oldu

A Milli Futbol Takımı'nın, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta Lüksemburg ve Faroe Adaları ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.
A Milli Takımımız'ın UEFA Uluslar Ligi'nde Lüksemburg ve Faroe Adaları ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.
Kayserispor'un yükselen form grafiği ile dikkat çeken sağ beki Onur Bulut ilk kez A Milli Takım'a çağrıldı. UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes maçında şık gole imzasını koyan Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci yeniden milli davet aldı.

SERDAR GÜRLER 4 YIL SONRA A MİLLİ TAKIM'DA

UEFA Konferans Ligi'nde dün akşam Fiorentina'ya iki gol atarak tüm dikkatleri üzerine çeken Serdar Gürler, 20 Kasım 2018'den sonra ilk kez aday kadroda kendine yer buldu.
Kaleci: Altay Bayındır, Doğan Alemdar, Uğurcan Çakır

Defans: Onur Bulut, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Eren Elmalı, Ferdi Kadıoğlu, Rıdvan Yılmaz

Orta Saha / Forvet: Cengiz Ünder, Yunus Akgün, İrfan Can Kahveci, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Kerem Aktürkoğlu, Serdar Gürler, Enes Ünal, Halil Dervişoğlu, Serdar Dursun




beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV