banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
16 Nisan 2024 Salı

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

TikTok’tan yalnızca yetişkinlere yönelik içerik, canlı yayın için yaş sınırı geliyor

ByteDance iştiraki TikTok'tan yeni bir hamle! Sosyal medya uygulaması TikTok konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yetişkinlere yönelik içeriklerin olacağı ve canlı yayın için de yaş sınırının getireceğini duyurdu.

18 Ekim 2022 Salı 13:22
TikTok’tan yalnızca yetişkinlere yönelik içerik, canlı yayın için yaş sınırı geliyor
banner267
TikToByteDance iştiraki TikTok'tan yeni bir hamle!

Sosyal medya uygulaması TikTok konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yetişkinlere yönelik içeriklerin olacağı ve canlı yayın için de yaş sınırının getireceğini duyurdu.

Özellikle gençler arasında popüler bir platform haline gelen TikTok, paltformda yenilikler yapmaya devam ediyor. Şirket, izleyicilerini 18 yaş ve üstü ile sınırlamak isteyen platformdaki canlı yayıncılar için yalnızca yetişkinlere yönelik bir seçenek sunuyor
TikTok, “Belki bir komedi rutini 18 yaş üstü insanlar için daha uygundur. Veya bir kullanıcı, zor bir deneyimi hakkında konuşmayı planlayabilir ve konuşmanın yetişkinlerle sınırlı olduğunu bilerek kendisini daha rahat hissedecektir.” diye yazdı.

Platform, geleneksel olarak “yetişkin” olarak kabul edilecek içeriğin çoğuna katı bir yasak getiriyor. Ayrıca uygulama, kendi canlı yayın yorumcularını ve etkileşimlerini denetlemek isteyen içerik oluşturuculara hatırlatıcılar ve öneriler göndermek için anahtar kelime filtreleme özelliğini de güncellediğini açıkladı.
YAŞ SINIRI YÜKSELDİ
Duyuruda dikkat çeken bir diğer yenilik ise yakında, yalnızca yetişkin kullanıcıların akış yapmasına izin verilecek olması. Şu anda, 16 yaşından büyük en az 1.000 takipçisi olan TikToker’lar canlı yayın yapabiliyor, ancak 23 Kasım’da bu yaş sınırı 18’e çıkacak.

TikTok, şirket blog gönderisindeki değişikliğin nedenini tam olarak açıklamadı, sadece değişimi, halihazırda var olan uygulama içi kademeli yaş kısıtlamalarının (para kazanmada 18+ sınırı ve doğrudan mesajlaşmada 16+ sınırı gibi) bir uzantısı olarak niteledi.

Hem yalnızca yetişkinlere yönelik yayın seçeneği hem de kimlerin yayın yapabileceğine ilişkin güncellenmiş yaş kısıtlaması, “topluluğumuzu güvende tutmaya yardımcı olmak için devam eden çalışmalarımız” başlığı altında listelendi.



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV