banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Hafta sonu plan yapanlar dikkat

Hafta sonu için hava durumu raporu yayımlandı. Türkiye genelinde sıcaklık mevsim normallerinin altında seyrediyor. Pazar gününe kadar yurdun kuzey ve doğu kesimlerinde karla karışık yağmur görülecek.

12 Ocak 2024 Cuma 10:00
Hafta sonu plan yapanlar dikkat
banner267
Hafta sonu plan yapanlar dikkat

Meteoroloji'den flaş uyarı

Hafta sonu için hava durumu raporu yayımlandı. Türkiye genelinde sıcaklık mevsim normallerinin altında seyrediyor. Pazar gününe kadar yurdun kuzey ve doğu kesimlerinde karla karışık yağmur görülecek. Ankara ve İzmir'de yağış beklenmiyor, İstanbul'da yarın yağış etkili olacak.
Soğuk ve yağışlı hava etkisini sürdürecek. Hafta sonu da dahil olmak üzere sıcaklık mevsim normallerinin altında olacak.
Hava Tahmin Uzmanı Cengiz Çelik hava durumuyla ilgili şu bilgileri paylaştı:

"Kuzey ve doğu bölgelerimizde yağışlar devam ediyor. Marmara ve Karadeniz'in kıyı kesimlerinde karla karışık yağmur, Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda karla karışık yağmur hafta sonuna kadar sürecek."


İSTANBUL ANKARA VE İZMİR'DE HAVA NASIL OLACAK?

Ankara ve İzmir'de yağış beklenmiyor. İstanbul ve Ankara'da sıcaklık 5-6 derece, İzmir'de ise 11-12 derece civarında olacak.


Çelik, üç büyükşehrin hava durumuna ilişkin şunları söyledi:

"Ankara'da önümüzdeki üç gün cuma, cumartesi, pazar için yağış beklentimiz yok. İstanbul'da cuma günü için özellikle Boğaz çevresi ile Anadolu Yakasında öğle saatlerinden itibaren yağmur ve karla karışık yağmur beklentimiz var. İzmir'de de önümüzdeki üç gün boyunca yağış beklentimiz yok hava parçalı ve az bulutlu geçecek."

8 İLE 'SARI' VE 'TURUNCU' UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün Hatay çevrelerinde aralıklı ve yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

Sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI

Van ve Ağrı çevreleri ile Muş'un güneyi ve Siirt'in doğusunda, Bitlis ve Hakkari çevreleri ile Van'ın güneyi ve Şırnak'ın doğusunda dün akşam etkili olan yağışların pazar günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Bölgede üç gün boyunca aralıklarla devam etmesi beklenen kar yağışı sebebi ile buzlanma, don olayı, ulaşımda aksamalar ile dağlık kesimlerde ve dik yamaçlarda çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.







beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV