banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Büyükçekmece Fatih Mahallesi Muhtar Adayını Konuşuyor

Aylar önce haberimizde Büyükçekmece Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Nilüfer ERŞAHİN'e sosyal medyada çirkin saldırı demiştik. Bu seferde saldırganlar afişlere göz dikti halkın tepkisini çeken bu olayı inceledik.

27 Ocak 2024 Cumartesi 12:24
Büyükçekmece Fatih Mahallesi Muhtar Adayını Konuşuyor
banner312
Büyükçekmece Fatih Mahallesi Muhtar Adayını Konuşuyor

Aylar önce haberimizde Büyükçekmece Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Nilüfer ERŞAHİN'e sosyal medyada çirkin saldırı demiştik. Bu seferde saldırganlar afişlere göz dikti halkın tepkisini çeken bu olayı inceledik.

Neon

Büyük Haber Gazetesi olarak Muhtar Adayına Çirkin Saldırı başlığı ile verdiğimiz haber konuşulurken. 

Muhtar Adayına Çirkin Saldırı

Sosyal medyada hızını alamayan VANDALLAR olaylarına kaldığı yerden devam ediyor.
İşin ilginç tarafı mahallede yaptığımız söyleşiler sırasında mahalle halkından bazıları bu olayların Nilüfer ERŞAHİN'i tanımamıza vesile oldular komşuluk duygularımız daha da çok pekişti diyenlerin olması Vandalların yaptıklarının aslında halkın gözünde ne kadarda küçüldüklerini gösteriyor.
Sokaklarda insanlar bu olayların kimler tarafından organize edildiğini konuşuyor, biliyor yaşını başını almış insanların 21. yüzyıl Türkiye'sinden Büyükçekmece gibi medeni bir insan toplumu içinde yaşadıklarını fark edememeleri çok ilginç. Vandallar demek muhtarlığı bu şekilde bir kalkan gibimi düşünüyor acaba dedirtiyor.

Büyükçekmece Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Nilüfer ERŞAHİN yaptığı açıklamada ben bu tür davranışları yapanları kınıyorum mahelle esnaflarımız, vatandaşlarımız bu olayları gördükçe daha bir kaynaştık yardım faliyetlerimiz eskiden de vardı ama şimdi daha çok ihtiyaç sahibine ulaşıyoruz.Vatandaşımız taktir edip seçimlerde seçilirsek heyet olarak bu hizmetlerimiz daha da artarak yardım ihtiyacı olan komşularımıza ulaşacağız.

Büyükçekmece Fatih Mahallesin de girilmedik ev, dokunmadık komşu bırakmayacağız. Birlikte güzel günlere adım atmaya devam edeceğiz. Saldırılarla, zarar verici davranışlarla birşey yapamazlar bizler toplumda sevilen, sayılan insanlarız bu kötü niyetli davranış içinde olan insanlara halkımız 31 Mart 2024 günü gereken cevabı verecektir.Mahallemizde VANDALLAR istemiyoruz dedi..

VANDALLAR yaptıklarının aslında zarar verdiklerinin Kamuoyuna nasıl yansıdığının farkında bile olamayan küçük beyinli diye tabir edilen insan toplulukları. Bu gün bu olayı yapanlar kamu mallarına zarar veren tipler değiller mi aynı zararı kamu mallarını kırmak sureti ile yapan bu VANDALLAR kamuoyundan beklediği cevabı alacaklardır.



Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV