banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Müge Anlı'da Ahsen'in Yeşilçam filmlerini aratmayacak hikayesi

Müge Anlı'nın programına ailesini bulmak için konuk olan Ahsen, 21 yıl önce bir cami avlusuna terk edilmişti.

17 Ocak 2024 Çarşamba 12:59
Müge Anlı'da Ahsen'in Yeşilçam filmlerini aratmayacak hikayesi
banner267
Müge Anlı'da Ahsen'in Yeşilçam filmlerini aratmayacak hikayesi

Müge Anlı'nın programına ailesini bulmak için konuk olan Ahsen, 21 yıl önce bir cami avlusuna terk edilmişti. Ailesini bulmak isteyen Ahsen, aslında Yeşilçam filmlerine konu olacak bir hayat hikayesine sahip olduğunu canlı yayında öğrendi.
Ahsen Yıldırım tam 21 yıl önce hastanede doğduktan sonra camiye bırakılmıştı. Çocuk Esirgeme Kurumu'na bırakılan daha sonra evlatlık alınan Ahsen Yıldırım, yıllar sonra tesadüf eseri evlatlık olduğunu öğrenmiş ve reşit olduktan sonra da öz ailesini bulmaya karar vermişti. Müge Anlı'nın canlı yayınına konuk olan Ahsen Yıldırım, sadece iki günlük süreç içerisinde hem kız kardeşine hem de babasına kavuştu.

BEYLİKDÜZÜ AUDİ SERVİSİ

MÜGE ANLI'DA FİLM SENARYOLARINI ARATMAYACAK HİKAYE

Ahsen Yıldırım kendisinden sadece 2-3 yaş büyük olan ablası Buse ile tanıştı ancak Yıldırım'ın, başka bir aileye evlatlık verilmiş Sude isminde bir kız kardeşi hatta babasının ilk evliliğinden de bir ablası ve bir ağabeyi olduğu ve annesinin yıllar önce vefat ettiği ortaya çıktı.

Kız kardeş Buse; Ahsen'den önce dünyaya gelen kardeşlerinden Sude'nin aileleri tarafından maddi zorluklardan dolayı komşuları Döndü Hanım'a bıraktıklarını söyledi. Döndü Hanım'ın kendisini de evlatlık almak istediğini belirten Buse, kız kardeşi Sude'yle 10 yaşına kadar görüştüklerini ancak daha sonra iletişimlerinin koptuğunu söyledi. Ahsen'in de o 2-3 yaşındayken camiye yine maddi zorluklar nedeniyle terk edildiğini belirtti.

LED NEON

ÇOK KISA SÜREDE EVLATLIK VERİLEN SUDE'YE DE ULAŞILDI

Canlı yayında kavuşan kız kardeşler, evlatlık verilen diğer kardeşleri Sude'ye de çok kısa sürede kavuştular. Evli ve bir çocuk annesi olan Buse'yle, evlatlık verilen Sude'nin de birbirlerinden haberdar olmadan Ankara'da yaşadıkları ortaya çıktı.






Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV