banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Gülyalı Belediye Başkan Adayı Medet Sipahi Durmuyor

Ordu Gülyalı Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Medet SİPAHİ Gece gündüz demeden mahalle mahalle gezerek sorunları dinleyen Sipahi, çözüm odaklı sorunların çözümü için güzel bir gelecek inşa etme yolunda ilerlemeye devam edeceğiz diyor.

10 Mart 2024 Pazar 17:53
Gülyalı Belediye Başkan Adayı Medet Sipahi Durmuyor
banner267
Gülyalı Belediye Başkan Adayı Medet Sipahi Durmuyor

Ordu Gülyalı Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Medet SİPAHİ Gece gündüz demeden mahalle mahalle gezerek sorunları dinleyen Sipahi, çözüm odaklı sorunların çözümü için güzel bir gelecek inşa etme yolunda ilerlemeye devam edeceğiz diyor.

LED NEON

Ordu - Gülyalı Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Medet SİPAHİ sorunlu çözmek adına Cumhur İttifakı olarak sorunların üstesinden geleceklerini ve Gülyalının gelişimine büyük katkı sağlamak adına gece gündüz çalışmalarına devam ediyor.

BEYLİKDÜZÜ AUDİ SERVİSİ

Gülyalı'mıza meclis üyesi adaylarımız hayırlı olsun.
diyerek meclis üyesi adaylarını tanıtan Sipahi birlikte Gülyalı adına büyük işlere yapacaklarının sinyalini veriyor.



Sosyal Medya hesaplarında çalışmalarını paylaşan Başkan Medet Sipahi gelecek güzel günler adına Gülyalıların gönlüne su serpiyor.

Gecenin bu geç saatinde, bizlere zaman ayıran Mustafalı Mahallesi Çitli Mevki'nde bulunan değerli vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vakit ayırıp bizleri dinledikleri için mahalle sakinlerimize tek tek teşekkür ediyorum. Her birinizin katkısıyla, daha güzel bir gelecek inşa etme yolunda ilerlemeye devam edeceğiz.
#hepbirliktebaşaracağız 
@mhpgulyali  @gulyali.akparti 
#GÜLYALI











----










beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV