banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Mehmet Murat Çalık İmamoğlu'nun yeşil alan işgaline dur diyecek mi!

CHP'li Beylikdüzü Belediye Başkanı Şehir Plancısı Mehmet Murat Çalık Ekrem İmamoğlu'nun yeşil alan işgallerine dur diyecek mi?

21 Haziran 2019 Cuma 03:50
Mehmet Murat Çalık İmamoğlu'nun yeşil alan işgaline dur diyecek mi!
banner267
Mehmet Murat Çalık İmamoğlu'nun yeşil alan işgaline dur diyecek mi!

CHP'li Beylikdüzü Belediye Başkanı Şehir Plancısı Mehmet Murat Çalık Ekrem İmamoğlu'nun yeşil alan işgallerine dur diyecek mi?

Seçimler öncesi Şehir Plancısı olduğunu vurgulayarak konuşmalarını yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık Yeşil alan işgalleri ile alakalı neler yapacak.Geçmiş dönemde Ekrem İmamoğlu'nun yeşil alan işgallerine gözyuman başkanlar yargı karşısına çıkmıştı.Beylikdüzü'nün Yeni Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık bu kervana katılacak mı? Yoksa yeşil alan işgali ile düzenlenmesi gereken işgalin kaldırılmasını mı sağlayacak.

Araştırmamızda, “Araştırma ekibimizin vatandaşlarla yerinde yaptığı tespitlerde, mevzubahis olan taşınmazın giriş ve çıkışlarının kapatıldığı, içeriye villa site sakinleri hariç kimsenin alınmadığı, dolayısıyla söz konusu park ve yeşil alanın kamunun kullanımına kapatıldığı, taşınmazın sadece site sakinleri tarafından kullanıldığı görülmüştür” Yer Beylikdüzü Beykonakları.

CHP'li Beylikdüzü Belediye Başkanı Şehir Plancısı Mehmet Murat Çalık Ekrem İmamoğlu'nun yeşil alan işgallerine dur diyecek mi?

CHP'li Beylikdüzü Belediye Başkanı Şehir Plancısı Mehmet Murat Çalık Ekrem İmamoğlu'nun Ortağı olduğu farklı projelerdeki kaçaklar, yeşil alan işgalleri ve usulsüzlüklere göz yumacak mı!

Hakim Beykonakları'nda keşif yaptı!
17 Kasım 2015 günü haberini yaptığımız Beykonakları Yeşil Alan işgali devam etmektedir.

Hakim Beykonakları'nda keşif yaptı!

O tarihte 3 ŞAHİT YEŞİLALAN İŞGALİNİ DOĞRULADI.
B.Çekmece 12. Asliye Ceza Mahkemesi Esas no: 2014/304 sayılı dosya incelemesi sürerken katılma talebinde bulunan 3 şahit keşif yapan Hakime beyanda bulundular.

Kamuya açık olan bu alanı kullanamadıklarını sitenin tamamı ile özel tasarufunda olduğunu beyan eden şahitler zaten özel güvenlikler bu siteye kimseyi sokmamakta yeşil alan gaspı devam etmektedir dediler. 

CHP’li Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili olarak Beykonakları sitesinin 2007 yılından itibaren kamuya ait 3 bin metrekare yüzölçümlü yeşil alan ve parkı işgal etmesine göz yumdukları için görevi kötüye kullanma suçunu işledikleri ve bu gerekçeyle yargılanmaları sürüyor.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu hakkında herhangi bir dava olmadığını iddia etse de CHP adayının Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Nitelikli dolandırıcılık’ suçundan babası ile yargılandığı ortaya çıktı. Hazırlanan iddianamede, Ekrem İmamoğlu’nun kamuya ait değeri 20 milyon TL olan yaklaşık 3 bin metrekarelik yeşil alanı usulsüz olarak projeye dahil edip villa alan vatandaşları dolandırdığı ileri sürülüyor.

CHP’nin müteahhit adayı ve “nitelikli dolandırıcılık”

13 Haziran 2019 

CHP’nin müteahhit adayı ve “nitelikli dolandırıcılık”

Bakırköy 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan yargılama hukuki anlaşmazlık bulunduğu iddia edilerek beraatla sonuçlansa da müştekilet Yargıtay'a başvurdu. Dosya, Yargıtay 15. Ceza Dairesi'ne gitti. Yargıtay, yerel mahkemenin verdiği beraat kararını eksik soruşturma yapılmasın nedeniyle bozarak Ekrem İmamoğlu ve Hasan İmamoğlu'nun yeniden yargılanmaları gerektiğine hükmetti. İmamoğlu Bakırköy 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde babası ile dolandırıcılıktan halen yargılanıyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanları Hakim Karşısında! 28 Şubat 2017 tarihli haberimiz gündem oldu!

Eski Beylikdüzü Belediye Başkanları ve müdürleri hakim karşısında. Yeşil Alan İşgalcisi Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Yargılanmıyor! 1 Martta hakim karşısına çıkıyorlar.

Ekrem İmamoğlu Eski Başkanların Başını Yakıyor!

28 Şubat 2017

Beylikdüzü Belediye Başkanları Hakim Karşısında!

Büyükçekmece 12. Asliye Ceza Mahkemesi 2014/304 Esas sayılı dosya yargılaması devam ediyor. Yeni başkan eski başkanların başını yaktı.Beylikdüzü Belediyesi Eski Belediye Başkanları Yusuf Uzun, Vehbi Orakçı, ve müdürleri Mehmet Nesim Altınmakas, Alaaaddin Selçuk, Ali Gençbay'ın yargılandığı davada Yeşil alan işgali yapan Ekrem İmamoğlu'nun Mütahit olduğu Beykonaklarının işgaline göz yummakla yargılanıyorlar.

İstanbul Beylikdüzü ilçesi Beykonakları’nda yeşil alan işgalleri ve uygunsuz yapılanmanın kaldırılması için açılan davada keşif yapılmış yargılama devam ediyor.1 Mart 2017 günü yapılacak dava ile Yeşil Alan İşgaline gözyumanların yargılanması devam edecek.

Yeşil Alan İşgaline gözyumanların yargılandığı davada İşgalcinin yargılanmaması kafalarda soru işaretleri bırakıyor.

Hakim Beykonakları'nda keşif yaptı! başlığı ile 17 Kasım 2015 duyurduğumuz beykonakları işgal haberleri gündeme oturmuş Beylikdüzülüler bu soruları meclise taşımıştı. Büyükçekmece 12. Asliye Ceza Mahkemesi 2014/304 Esas sayılı dosya yargılaması hakim değişikliği nedeni ile uzamıştı.

Eski başkanların yargılandığı davada Ekrem İmamoğlu yargılanmıyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mütahit Ekrem İmamoğlu'nun işgaline göz yummaya devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kendi işgalini ne zaman yıkacak!!!


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV