banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Trabzonspor'a Paul Onuachu'dan kötü haber

Trabzonspor'un sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı ve performansıyla geçer not alan Paul Onuachu için sürpriz bir gelişme yaşandı.

12 Ocak 2024 Cuma 11:38
Trabzonspor'a Paul Onuachu'dan kötü haber
banner311
Trabzonspor'a Paul Onuachu'dan kötü haber

Trabzonspor'un sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı ve performansıyla geçer not alan Paul Onuachu için sürpriz bir gelişme yaşandı. Deneyimli oyuncu için yaşanan gelişme bordo-mavili ekibin canını sıkacak türden. İşte detaylar...

Son olarak Samsunspor filelerini havalandıran ve Trabzonspor ile iyi bir çıkış yakalayan Paul Onuachu, geç de olsa milli takıma gidiyor.
Nijerya Futbol Federasyonu, sakatlanan Real Sociedadlı Sadiq Umar'ın yerine Trabzonspor'dan Paul Onuachu'nun çağrıldığını açıkladı.


Başarılı golcü, gelecek hafta oynanacak Trabzonspor - Galatasaray maçında forma giymeyecek. Ayrıca 11 Şubat'a kadar sürecek olan turnuvada Nijerya'nın finale kadar kalması halinde Onuachu, şubatın ilk haftasında oynanacak Beşiktaş derbisinde de forma giyemeyebilir.
Bordo mavili takımda, Fildişi Sahilli Nicolas Pepe ile Mısırlı Trezeguet de Afrika Kupası için milli takıma çağrılan isimler arasında yer alıyor.




web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV