banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Seçil Erzan davası Semih'in e-postası sahte çıktı

Semih Kaya'nın, “Erzan güven sağlamak için bankanın genel müdür yardımcısıyla yazışmasını verdi” dediği e-postanın ‘üretilmiş' olduğu belirlendi.

17 Ocak 2024 Çarşamba 11:20
Seçil Erzan davası Semih'in e-postası sahte çıktı
banner299
Seçil Erzan davası Semih'in e-postası sahte çıktı

Semih Kaya'nın, “Erzan güven sağlamak için bankanın genel müdür yardımcısıyla yazışmasını verdi” dediği e-postanın ‘üretilmiş' olduğu belirlendi. Postada adı geçen Genel Müdür Yardımcısı Aydoğdu, Erzan ve Kaya hakkında ‘özel belgede sahtecilik' suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu.
Seçil Erzan davası olarak bilinen 'Ponzi dolandırıcılığı' ağına para yatıran ve tanık olarak mahkemede ifade veren eski futbolcu Semih Kaya, 'Erzan'ın kendisine güven vermek için Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aydoğdu ile e-posta yazışmalarını gösterdiğini' iddia etti. Bunun üzerine bankanın Genel Müdür Yardımcısı Aydoğdu, Erzan ve Kaya hakkında 'nitelikli dolandırıcılık ve özel belgede sahtecilik' suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu. Dilekçede, Aydoğdu'nun Denizbank Toptan Bankacılık (kurumsal ve ticari) Grubu Genel Müdür Yardımcısı olduğu; iddia edildiği gibi yatırım fonu/saklama fonu gibi yatırım bankacılığından sorumlu olmadığı, bu konuda bir görevinin de bulunmadığı vurgulandı.
'OKUNDU' MAİLİ DEĞİŞMİŞ!

Semih Kaya'nın verdiği e-posta örneği üzerine Teftiş Kurulu inceleme yaptı. 15 Ocak 2024'te düzenlenen raporda şu tespitler yer aldı:

Denizbank mail yazılımının bütün yazışmaları kullanıcılardan bağımsız olarak arşivlediği ve Log kayıtlarının değiştirilmesinin mümkün olmadığı;

Sistemde yapılan incelemede Semih Kaya tarafından sunulan e-postanın varlığına ilişkin herhangi bir unsura rastlanmadığı;

Seçil Erzan'ın 20 Şubat 2023 tarihli bir e-postayı Mehmet Aydoğdu'ya gönderdiği, ancak bunun Semih Kaya ile ilgili olmadığı;

Ancak saat 11:18 itibarıyla sistem tarafından gönderilen 'okundu' bilgisi içeren e-posta ile Semih Kaya'nın sunduğu e-posta örneğinin 'saat ve dakikasının aynı olduğu';

Dolayısıyla, Semih Kaya'nın sunduğu e-posta örneğinin, 'okundu' bilgisi içeren e-posta üzerinde tahrifat yapılarak oluşturulmuş/üretilmiş olduğu belirlendi.
ERZAN'IN SÖZLERİ DE KANIT

Seçil Erzan 3 Mayıs 2023'teki savcılık ifadesinde, Semih Kaya ve diğer şikayetçilerin sundukları belgelerden söz etmiş, evrakları para alırken vermediğini söylemişti. Erzan'ın "Bu belgeler, parayı ödeyemeyeceğim dedikodusu duyulunca 2023'ün ilk aylarında elden alınmış, gerçeği yansıtmayan belgelerdir" sözleri de kanıt olarak sunuldu.

GERÇEK MAİL DELİL OLDU

Suç duyurusu ekinde, 'okundu' bilgisi üzerinde tahrifat yapılan e-postanın 'bir ticari krediye dair ekspertiz işleminin durumuna ilişkin' gerçek belgesine de yer verildi.






Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV