banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
06 Mayıs 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

AKIL HASTANESİNDEKİ DEHŞET.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'de aynı odada kalan iki hastadan biri, diğerinin gözlerini oydu

09 Haziran 2011 Perşembe 16:05
AKIL HASTANESİNDEKİ DEHŞET.
banner299

AKIL HASTANESİNDEKİ DEHŞET.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'de aynı odada kalan iki hastadan biri, diğerinin gözlerini oydu

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'de yaşanan kan donduran olay saniye saniye kameralara yansıdı. 40 yaşındaki H.Ş'nin aynı odada kalan diğer hasta Gürhan Dalaklı tarafından gözlerinin oyularak kör edildi.
Sakarya'da karıştığı bir yaralama olayı sonrası mahkeme kararıyla akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için sevk edildiği Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin müşahade odasında aynı odada kalan diğer hasta Gürhan Dalaklı tarafından 40 yaşındaki H.Ş.'nin gözlerinin oyulması güvenlik kamera görüntülerince an be an yansıdı. Habertürk'ün ele geçirdiği görüntülerde dehşet böyle gözler önüne serildi.

Mardin'de askerlik yaparken terör operasyonlarında arkadaşları yanında şehit olan 40 yaşındaki H.Ş., terhis olduktan sonra psikolojisik sorunlar yaşamaya başladı. Ardından da akli dengesini kaybetti. H.Ş., memleketi Sakarya'da bir yaralama olayına karışınca cezai ehliyetinin yerinde olup olmadığının araştırılması için mahkemece Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanenin 33'ncü servisindeki müşahade odasına konulan H.Ş, burada yatan diğer hasta Gürhan Dalaklı'nın saldırısına uğradı. Dalaklı, uykuda H.Ş'nin gözlerini oyarak çıkarttı.

20 SANİYE SONRA İKİNCİ SALDIRI!
Dehşet dakikalarına ait görüntülerde Gürhan Dalaklı, 28 Mayıs 2011 günü saat 22.37.47'de uyanıp, yatağından kalkarak H.Ş.'nin yatağının yanına gidiyor. Parmaklarını H.Ş.'nin gözlerine sokuyor. H.Ş'nin karşı koyması üzerine ikili arasında boğuşma yaşanıyor. 25'nci saniye ise Dalaklı, H.Ş.'den uzaklaşıyor. 20 saniye bekleyen Dalaklı ikinci saldırıya geçiyor. Duvara sıkıştırdığı H.Ş.'nin gözlerine parmaklarını ard arda sokmaya başlıyor. Bu sırada H.Ş. karşı koyuyor ancak başarılı olamıyor.

KAFASINI KOLLARININ ARASINA ALARAK GÖZÜNÜ OYUYOR
Dalaklı, duvara sıkıştırdığı H.Ş'nin kafasını kollarının arasına sıkıştırarak parmaklarını gözlerine sokmaya devam ediyor. H.Ş., tüm uğraşlarına rağmen kurtulmayı başaramıyor. Odanın kapısına doğru kaçan H.Ş.'yi saçlarından tutan Dalaklı, parmaklarını gözlere sokmaya devam ediyor. Daha sonra görevliler odanın ışığını yakıyor ve kapı açılıyor. Gözleri kör olan H.Ş. duvarlardan destek alıp, yürüyerek saat 22.40.30'da dışarı çıkıyor.

HİÇ BİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ YATAĞINDA OTURDU BAKICI İÇERİ GİREMEDİ
Odada kalan Gürhan Dalaklı ise hiçbirşey olmamış gibi dolaşıyor ve yatağına otuyor. 22.42.13'de hasta bakıcı kapı önüne kadar geliyor ancak içeri girmeye cesaret edemiyor. Dalaklı güvenlik görevlilerinin geldiğini görmesinin ardından yatağına uzanarak uyuyor gibi davranıyor. Saat 22.45.13'de içeri giren güvenlik görevlileri, DAlaklı'yı H.Ş.'nin yatağına yatırarak, el ve ayaklarını bağlıyor.Güvenlik görevlilerin H.Ş.'nin gözlerinin kör olmasıyla sonuçlanan saldırıdan 8 dakika sonra gelmesi ise dikkatlerden kaçmıyor




 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • seda yıldız 10 yıl önce yorumlandı

      allah bir gün onlarında gözünü oyar cehennemde

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV