banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Çelik'ten 'birkaç Mehmet' açıklaması

"PKK'nın eylemlerine göre Meclis'i açıp kaptamayız. PKK'nın psikolojik propagandasına destek olmamalıyız" diyen Çelik, özür dilemesini gerektirecek bir durumun olmadığını söyledi.

14 Ağustos 2012 Salı 04:00
Çelik'ten 'birkaç Mehmet' açıklaması
banner229
Çelik'ten 'birkaç Mehmet' açıklaması

"PKK'nın eylemlerine göre Meclis'i açıp kaptamayız. PKK'nın psikolojik propagandasına destek olmamalıyız" diyen Çelik, özür dilemesini gerektirecek bir durumun olmadığını söyledi. 



AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik, CNN Türk'te canlı yayında gündemle ilgili soruları yanıtladı. Ankara Günlüğü programına katılan Çelik, 'Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplamayız' sözlerine açıklık getirirken, AKP milletvekili Şamil Tayar’ın Hüseyin Aygün’ün kaçırılmasıyla ilgili twitter’dan yaptığı açıklamaları da değerlendirdi.


Şamil Tayyar'ın ‘PKK Hüseyin Aygün'ü misafir etmiş’ sözlerinin sorulmasına üzerine Hüseyin Çelik ‘Partilerin politikaları vardır. Bugün sayın Bülent Arınç açıklama yaptı, böyle mi söyledi. Ben de dün açıklama yaptım. 325 milletvekili arkadaşımız var. Herkesin farklı görüşleri var. Ak Parti ne düşünüyor meselesi yetkili ağızlardan öğrenilir. Başbakan’ın, Hükümet Sözcüsü'nün ve bizim söylediğimiz ortadadır.’ dedi.

‘ONLAR DA BİZİ ARAMADILAR’

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aygün kaçırıldığı gece yaptığı ‘Başbakan bizi aramadı’ sitemiyle ilgili de serzenişte bulunan Çelik ‘Bir sitem olacaksa ben de bir sitemde bulunayım. Diğer partilerin liderlerinden bizim partimizden kaçırılan kişiler için bir mesaj gelmedi.’ dedi.


Çelik, kaçırılma sürecinde Başbakan ve Cumhurbaşkanı’nın pasif kaldığı eleştirilerine de ‘Sayın Başbakan, Cumhurbaşkanı silahlanıp dağa mı çıksın. Bir ülkede terör örgütü ile nasıl mücadele edeceği kanunlarla belirlenmiştir’ sözleriyle cevap verdi.

‘BİRKAÇ MEHMET İÇİN…’

'Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplamayız' sözleri de çok eleştiri alan Çelik, o açıklamasının yanlış değerlendirildiğini belirterek şöyle konuştu:

90’lı yıllarda bir yılda bine yakın güvenlik görevlisi şehit oldu. Bir Mehmetçiğin hayatını kaybetmesi bizi kahreder. Biz herkese açık çağrıda bulunduk. Sorunu çözecek öneriniz varsa dinlemeye hazırız. Bugün bir olay oldu Meclis’i topla. Meclis’in toplanacağı gün bellidir.Eleştirilerin doğru olmadığını vurgulayan Çelik, "özür dileyecek bir şey söylemedim" dedi açıklık getirdi


Meclis toplanınca ne yapacak. Sayın Bahçeli de söyledi. “Meclis’te 5 saat konuşacaklarına Şemdinli’de güçlerini 5 saat gösterseler daha iyi olur” dedi. Bu Meclis’i küçümsemek midir? Hayır. İktidarın da muhalefetin de kararlı duruşunu sürdürmesi gerekiyor. PKK ses getirici eylemler yapmak istiyor. PKK eskiden vur kaç yapıyorlardı. Şemdinli'de vur kal denediler. 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV