banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ekrem İmamoğlu'nun sinema rekoru!

CHP Adayı Ekrem İmamoğlu’nun 5 yıl başkanlığını yaptığı Beylikdüzü Belediyesi’nin 2018 yılı Faaliyet Raporu’nda yer alan bir bilgi şaşkınlığa sebep oldu. Raporda, bir yıl içerisinde ‘Çocuk ve Yetişkin Sineması’ adı altında 5 bin 83 seans etkinlik düzenlendiği bilgisi verildi.

16 Haziran 2019 Pazar 01:23
Ekrem İmamoğlu'nun sinema rekoru!
banner299
Ekrem İmamoğlu'nun sinema rekoru!

CHP Adayı Ekrem İmamoğlu’nun 5 yıl başkanlığını yaptığı Beylikdüzü Belediyesi’nin 2018 yılı Faaliyet Raporu’nda yer alan bir bilgi şaşkınlığa sebep oldu. Raporda, bir yıl içerisinde ‘Çocuk ve Yetişkin Sineması’ adı altında 5 bin 83 seans etkinlik düzenlendiği bilgisi verildi. Sadece Beylicium AVM’deki bir salonda gösterilen Çocuk ve Yetişkin Sineması yılın 365 günü düzenlense bile günde 14 seans yapılması gerekiyor. Her seansın en az 2 saat olduğu göz önüne alındığında ise bir gün yetmiyor… 14 seans 28 saati buluyor… Gösterimin yapıldığı Beylicium Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin günün sadece 12 saati açık olduğu ise bir başka ayrıntı…


CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediyesi Başkanlığı dönemine ait çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı. Beylikdüzü Belediyesi'nin 2018 yılı Faaliyet Raporu'nda gerçekleştirdiğini iddia ettiği 5 bin 83 seans 'Çocuk ve Yetişkin Sineması'nın hayatın olağan akışıyla uyuşmadığı anlaşıldı.

TEK SİNEMA SALONUNDA 5 BİN 83 GÖSTERİM!

Raporun 'Kültürel Hayatı Zenginleştirme' başlığı altında 2018 yılı içerisinde 5 bin 83 seans Çocuk ve Yetişkin Sinema gösterimi gerçekleştirildiği belirtildi. Bu gösterimlerin ise Beylikdüzü'nde bulunan Beylicium Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde bulunan tek sinema salonunda yapıldığı biliniyor.



GÜNÜN 28 SAAT OLMASI GEREKİYOR!

5 bin 83 seans 'Çocuk ve Yetişkin Sinema Gösterimi' yılın her günü yapılsa da bir güne 14 seans düşüyor. Bir günü geceli gündüzlü tamamında sinema gösterilse dahi bir seansın en az 2 saat süreceği hesaplandığında 14 seansın 28 saate tekabül etmesi dikkat çekiyor. Yani 14 seansın bir gün içerisinde tamamlanması hayatın olağan akışına aykırı…



GÖSTERİMİN YAPILMIŞ OLMASI İMKANSIZ

Beylikdüzü Belediyesi'nin internet sitesi incelendiğinde ise Beylicium Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde bulunan salonda günde sadece birkaç seans çocuk sineması, birkaç da yetişkin sinema seansı yapıldığı görülüyor. Bazı günler ise hiç gösterim olmaması dikkatlerden kaçmıyor. Zaten Beylicium'un sabah 10:00'da açılıp akşam 22:00'da kapanması da gece gösterim yapılamayacağı anlamına geliyor.

Diğer taraftan aynı faaliyet raporunda 5 bin 83 seans sinema gösteriminde 515 bin kişinin faydalandığı ileri sürülüyor.


Kaçak yapan aday! CHP adayı kaçak yapısı için imar barışına başvurmuş

Hakim Beykonakları'nda keşif yaptı!

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV