banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Fenerbahçe Beko, Euroleague’de üst üste 5’inci kez Final Four’da

Euroleague’de son 4 sezonda Final Four’a kalan ve bir kez kupayı kazanan Fenerbahçe Beko, 5’inci kez adını finalistler arasına yazdırdı.

26 Nisan 2019 Cuma 05:47
Fenerbahçe Beko, Euroleague’de üst üste 5’inci kez Final Four’da
banner263
Fenerbahçe Beko, Euroleague’de üst üste 5’inci kez Final Four’da

Euroleague’de son 4 sezonda Final Four’a kalan ve bir kez kupayı kazanan Fenerbahçe Beko, 5’inci kez adını finalistler arasına yazdırdı.

seo yazılım

THY Euroleague play-off turunda Zalgiris Kaunas’ı deplasmanda 99-82 yenen Fenerbahçe Beko, seriyi 3-1’e getirerek adını Final Four’a (Dörtlü Final) yazdırdı.

Başantrenör Zeljko Obradovic yönetiminde Euroleague’de son 4 sezonda Final Four’a kalan ve 2016-17 sezonu şampiyonu Fenerbahçe, bu sezon da son dört takım arasına adını yazdırmayı başardı.

OBRADOVIC: OYUNCULARIM KARAKTER KOYDU

Fenerbahçe Basketbol Takımı’nın son 5 yılda özellikle Avrupa’da gösterdiği üstün başarının başmimarı Zeljko Obradovic, maç sonu şöyle konuştu:

“Bu taraftara teşekkür etmeliyim. Çok güzel bir organizasyon var. Oyuncularımı ayrıca tebrik ediyorum. Sezon boyunca ortaya bir karakter koydular. Çok farklı bir maç oldu, savaşarak kazandık.

Burada mücadele ve takım olgusu her iki takım adına da sahaya yansıdı. Bu eşleşme, bu sporu seven herkesin zevkle izleyeceği bir eşleşme oldu.”

DIXON: ÇOK SERT BİR MAÇTI
10’da 9 saha içi isabetiyle 25 sayı ve 4 asistle maçın yıldızı olan Bobby Dixon, takımın 5’inci kez üst üste Final Four’da olmasının önemini vurguladı. Dixon, sözlerini şöyle sürdürdü: “Çok sert bir maç oynadık. Maçın iki yarısında da bu sert savunmayı gösterdik ve galibiyetle ayrıldık. Hücum performansımız olağanüstüydü, sertti.”

2017’nin şampiyonu ve 2016 ile 2018’in finalisti Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes-Barcelona Lassa galibiyle yarı finalde karşılaşacak. 2019 Euroleague Final Four’u İspanya’nın Vitoria-Gasteiz şehrinde oynanacak.

“RUHUMUZ VAR”
Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Semih Özsoy, Euroleague’de üst üste yaşadıkları başarıların bir gelenek, kültür haline geldiğini söyledi. Kulüpte bir ruh olduğunu ve takımın mutlu olduğunu dile getiren Özsoy’un konuşması şöyle oldu:

“Bizim için üst üste 5. kez Final Four’a kalmış olmak çok büyük bir gurur. Büyük bir başarı. Oralarda olmak, gidebilmek ve devamlılık sürdürmek önemli bir şey. 

Sakatlıklar, zorluklar, sıkıntılar ve yoğun bir tempo vardı. Ama ekibimiz müthiş bir iş çıkardı. Geçen sene kaçırdığımız, daha önce aldığımız, almaya alışık olduğumuz kupayı bu sene de almak istiyoruz.

Bu kadar birlik beraberlik içinde hareket eden takım azdır. Bu Fenerbahçe Kulübü’nün ruhunda da var. Bizim de artık bir kültürümüz oluştu. Çok iyi bir dostluk var. Arkadaşları ve eşleriyle birlikte gelenler var, bir ruh var.

Beş kere burada olmak bir kültür, alışkanlık ve refleks gerektiriyor. Bu, onlarca yılın emeği. Bunda katkısı olan herkesten teşekkür ediyorum.”





Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV