banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kombi Servisi Kapınızda

Kış ayının kendisini hissettirdiği günlerde kombi bakımı, kombi arızalarının artması ile kombi servislerine talep artıyor.

23 Ekim 2022 Pazar 19:57
Kombi Servisi Kapınızda
banner266
Kombi Servisi Kapınızda

Kış ayının kendisini hissettirdiği günlerde kombi bakımı, kombi arızalarının artması ile kombi servislerine talep artıyor.

Kombi Servisi

İstanbul Avrupa yakasında hizmet ve faaliyetlerine devam eden. Kombi Servisiyiz servisi gerek müşteri memnuniyeti, gerek servis hizmet kalitesi ile yerinde servis göstermeyi esas alan firma kış aylarında yoğunlukların artmasından dolayı müşterilerinden aşırı talep aldıklarını bununla birlikte yanlış çözüm merkezleri yüzünden bir çok müşteriden defalarca baktırdık gelen kimse yapamadı gibi sözleri duyduklarını bu konuda Kombi servisi konusunda ehil kişilerin kombi bakım, kombi arıza, kombi tamirini yapmaları çok önemli kombi servisiyiz olarak hizmet kalitemizden yararlanmak adına tüm halkımızı uyarıyoruz ehil ustalara makinalarınızı yaptırınız.

Kombi Servisi & Kombi Yedep Parçaları - Kombi Servisiyiz Farkı ile Uzun senelerin verdiği deneyim ve bilgi birikimi sayesinde, kaliteden ve müşteri memnuniyetinden sapmayan firmaların sektörde hak etikleri yere gelecekleri inancını prensip edinmiş olan firmamız. Kombi, şofben, termosifon ve katı ve sıvı yakıtlı brülör ve kazan sistemlerinin satış sonrası teknik servis hizmetlerini yürütmektedir.

petek temizleme

Teknik kadromuzda bulunan personelimizin tamamı ilgili branş eğitimini başarı ile tamamlamış ve firmamızda yıllardır hizmet veren teknisyen ve ustalarımızdan oluşmaktadır. Siz sayın müşterilerimize, ilgili cihazlarınızın periyodik bakımı ve teknik servis müdahalesi gerektiren arıza durumlarında bize ulaşabilmeniz için firmamız size bir telefon mesafesi uzaklıkta bulunmaktadır.




beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV