banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

TSK Mehmetçik Vakfı FED'i Ziyaret Etti

Fenerbahçeli Eğitim Gönüllüleri Derneği'nin Büyükçekmece'de ki dernek merkezine TSK Mehmetçik Vakfı'ndan ziyaret.

20 Mart 2024 Çarşamba 19:47
TSK Mehmetçik Vakfı FED'i Ziyaret Etti
banner312
TSK Mehmetçik Vakfı FED'i Ziyaret Etti

Fenerbahçeli Eğitim Gönüllüleri Derneği'nin Büyükçekmece'de ki dernek merkezine TSK Mehmetçik Vakfı'ndan ziyaret.

LED NEON 

TSK Mehmetçik Vakfı Göngören Park AVM Şirket Müdürü Sayın E. Kurmay Albay Yücel Keleş, dernek merkezini ziyaret etti. Dernek başkanı Av.Burcu Aydın, dernek adına sunulan plaketi kabul etti. 

Av.Burcu Aydın; Şehit ve gazi çocuklarına burs vermemizde bizlere yol gösteren, Türkiye'nin en kıymetli kurumlarından biri olan Mehmetçik Vakfı ile derneğimizin iletişimini sağlayan,bizi bu yolda da yalnız bırakmayan Komutanımıza şükranlarımızı sunuyoruz  dedi.

BEYLİKDÜZÜ AUDİ SERVİSİ

Av.Burcu Aydın; FED olarak Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şubesi'nin yeni bina açılışına, İstanbul Valisi Sn.Davut Gül, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Sn.Oktay Özel,Başakşehir Kaymakamı Sn.Uğur Turan, çok sayıda gazimiz,şehit yakınları ve derneğimizi temsilen de Başkanımız Sn.Av.Burcu Aydın ve Asbaşkanımız Sn.Cengiz Solak katılım sağladık dedi. Açılışı yapılan yeni binanın hayırlara vesile olmasını temenni ederiz. Açılışta Sat Komando Harp Malülü Gazisi Sn.Celal Yılmaz ve Fenerbahçelli torunu sevgili Ali Kemal Yılmaz ile duygu dolu anlar yaşandık.Tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

FED 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı yayınladı

"Siperler arası 8 metre. Yani ölüm muhakkak. 3 dakika önce gelen bölüğün tamamı şehit olmuş. Yeni gelenler bunu biliyor ve bir 3 dakika sonra kendisinin de şehit olacağının farkında ilerliyor. Ama ne ilerleme! Bir an bile sarsılma, durma, geriye bakmak yok. Okuma bilenler ellerinde Kur'an okuyor bilmeyenler kelime-i şahadet getiriyor. Az sonra öleceğini bile bile gözünü kırpmadan şahadete gidiyor. İşte Çanakkale Savaşlarının zaferle sonuçlanmasını sağlayan şey milletimiz ve onun askerindeki bu yüce ruhtur." Gazi Mustafa Kemal Atatürk. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günümüz Kutlu olsun.
Fenerbahçeli Eğitim Gönüllüleri Derneği













beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV